Dobro je sve dok se pazi :D :D

Mujo i Fata u garsonjeri s malim Mujicom i ide na živce što nikad nemaju mira za seks. Jedne subote kažu Muj’ci da oni trebaju raditi neke važne stvari, a neka on sjedi na balkonu i govori im što se zbiva na čaršiji. Mali Muj’ca sjedne na balkon, Mujo i Fata se bace na posao, a čuješ Mujicu: Eno komšija Hamdo opravlja kola …. komšinica Habiba vuče torbe iz prodavnice i psuje … Suljo i Hamdija igraju lopte na ul’ci … Mujo zadihano kaže: Dobro je, Muj’ce, šta još ima? Muj’ca nastavi: Eno ga taksista Meho pere svoja kola …a komšije Haso i Mersiha se je*u …. Mujo stane i zabezeknuto upita: Šta pričaš to, Muj’ce, kako znaš da se je*u? A Muj’ca će: Pa njihov mali Ibro sjedi na balkonu ko i ja ..

Mujo radio u istoj firmi sa zgodnom Fatom ali jednostavno nikako da je bolje upozna, sviđala mu se i želio je zavesti i zna se naravno šta ide dalje… U firmi se priređivala zabava pa se Muji napokon posrećilo da zavede Fatu i završi s njom u krevetu, pa ujutro nakon buđenja upita on nju dok su pili kaficu: Fato, bona, jesam li ja prvi s kojim si spavala? Fata klimne glavom i kaže mu: Jesi, bolan Mujo, s ostalim oka nisam do jutra sklopila …

Anketa u gradu- Da li treba izvršiti sterilizaciju pasa lutalica??- Pita novinarka ciganku. Šta mislite o sterilizaciji pasa lutalica? Ciganka:  Ako, ako, treba da se svim kerovima povadu zubi. Novinarka: -Znate, nije baš sterilizacija to što vi mislite… A ciganka će: -Ama znam kumo, ali neće mene ker da je*eneg’ da me ujede!!!

Kupi neki doktor plac za kuću i do njega odmah kupi cigo. Napravi doktor kuću a cigo napravi potpuno istu. Napravi doktor garažu i cigo napravi garažu. Napravi doktor bazen a cigo potpuno isti takav na istom mjestu sve jednako kao kod doktora. Čudno doktoru što cigo sve identično pravi? Jednog dana priđe doktor cigi da porazgovaraju, kopka ga zašto cigo sve kopira. I tako nas dvoje imamo iste kuće. Kaže doktor: I tako nas dvoje imamo iste kuće. Kaže cigo: imamo doktore!! Sta misliš koliko sad vrijede? Pita ga doktor. Moja 200 000 a tvoja 100 000. Eura Kaže cigo. Pa kako tvoja vrijedi više od moje a potpuno su iste? Čudi se doktor E moj doktore, važan je komšija kad se prodaje i kaže mu: -E pa vidiš ja imam za komšiju doktora a ti ciganina.