Dobri žabac će ovo da riješi!!! :D :D

Dolazi Ciga u zgradu Lutrijeda kupi loz, unutra veliki red a on se dere sa vrata: -Sačuvaj mi broj 56 Ooobavezno da mi sačuvaš broj 56!!-Dobro bre Cigo, sačuvaću ti nemoj da se dereš, kaže mu službenik. Kad je došao na red, uzeo je broj 56. Na izvlačenju dobije Cigo premiju- milion evra!! Dolazi on u Lutriju da inkasira dobitak i pitaju ga: -Kako ste znali da će da dobije loz  broj 56? Ciga:- Pa znaš kako, jednu noć ja sanjam 7 lepe devojke kako igraju. Sledeću noć ja sanjao 7 belih konja kako trče… i ja jednostavno samo pomnožio!!

Pita Fata Muju:– Mujo, čula sam da si ti vidovit. Mozeš li i mene naučiti da i ja budem? –Mogu, kaže joj Mujo Fato, skini džemper. Fata skine džemper. –Fato, skini bluzu. Fata skine bluzu. –Fato, skini suknju. Fata skine i suknju.
–Čekaj, čeja malo Mujo, je li ti to hoćes da me je*eš? A Mujo će ponosno: –Eto vidis bona da si postala već vidovita!!

Ulovili ljudožderi Amera, Japanca i Bosanca i rekoše im da će ih pojesti,a od kože će napraviti kanue, ali i da svaki od njih trojice ima pravo umrijeti kako sam želi. I tako Amer uzeo pištolj, zapjeva američku himnu i spraši si metak u usta, Japanac uzeo sablju i napravio harakiri kao samuraj, a Bosanac kaže jednom ljudožderu da mu donese vilicu.
Svi se začudili zašto vilicu, ali mu ipak ispune želju. Bosanac uze’ vilicu, počne se bosti po tijelu i kaže: -Da Bog da vam kanu potonuo!!!