Dobri savjeti za njegu vaših ljubimaca!!!

Bez obzira na to koliko se trudili da ostane čist, osuđeni ste na to da vaš automobil bude prljav. Bilo da se radi o mrljama, mrvicama ili jednostavno akumuliranoj toni prašine i polena, kada se doba promeni – prljavi automobil je neizbežan. Postoji milion proizvoda za čišćenje automobila, ali problem je u tome što su oni puni mnogo gadnih hemikalija. Ako ste u potrazi da pružite svom automobilu kvalitetno prolećno čišćenje, napravili smo popis stvari za vas. A najbolje od svega je što već imate većinu ovih stvari u kućama!

Dobro staro organsko pranje automobila

Koriste prirodni tečni Kastilja sapun – koji se proizvodi pomoću biljnih ulja – i pomešajte ga sa malo vode. Nanesite penu na vaš auto, operite i spremni ste za polazak u savršeno čistom automobilu.

Prirodni čistač tepiha

Rešite se dosadnih, neurednih i aljkavih mrlja na presvlakama i otiračima sa ovim čudesnim rešenjem. Treba da napravite lepljivu smesu sa sirćetom i sodom bikarbonom i utrljate direktno na mrlje sa četkicom za zube. Ostavite da se osuši potpuno i onda usisajte sve. Vaš auto će izgledati svež i nov!

Koristite jeftinu četkicu za brijanje ili boje za čišćenje prašine

Očistite sve otvore i oko ručki sa malom četkom, a potom usisajte svu prašinu.

Maslinovo ulje za čišćenje i održavanje kože na instrument tabli

Trudim se da ne koristim opasne sprejeve ili maramice za čišćenje instrument table. Ovaj super “DIY” će vam pomoći da koža izgleda svetlucavo i novo, a sve što trebate je krpa i malo maslinovog ulja.

Koristite napravu za sušenje stakla i vodu u spreju da očistite auto od dlaka kućnih ljubimaca

Ovo je superiornije u odnosu na bilo koji usisivač koji ste ikada imali. Delikatno navlažite sedišta sa sprejem vode. U tom trenutku, napravu povucite uz sedišta kao da čistite stakla od prozora. Odmah ćete videti da će sve dlake kućnih ljubimaca doći na površinu.

 

Očistite brisače

Obrišite brisače sa alkoholom i to će sprečiti razmazivanje.

Sirće i dnevne novine za prozore bez tragova.

Nanesite sprejem sirće i pustite da odstoji nekoliko minuta, a nakon toga obrišite sve pomoću novina. Zvuči ludo, ali će prozori od auta biti čisti.

Blistavi hromirani točkovi

Zamešajte ekvivalentnu količinu vode i sirćeta i stavite ga u bocu sa sprejem. Raširite svuda po felgama i onda obrišite krpom za super svetlucave točkove.

Prirodni čistač za točkove

Zamešajte soda bikarbonu i vodu u pastu, trljajte preko točkova sa četkom, a zatim isperite felge koje će izgledati potpuno novo.  Izvor slika: providr.com

Mujo ulazi u kafanu sav sretan i odmah viče: – Konobar, runda za sve, šćer m’ se udaje! Raja se oduševila, svi mu čestitaju, pa nakon par rakija upita ga Haso: – Dobro je, bolan, mašala… nego, o’klen ti je zet? Mujo drmne rakijicu i odmahne glavom: – Kaže Fata da je iz nekog Fejsbuka, jeb’ti mene ako ja znam gdje je to…

Žena se vozi svojoj kući negdje u sjevernoj Arizoni kada ugleda Indijanku kako stopira. Zaustavlja se i žena ulazi. Dok neobavezno pričaju, Indijanka svako malo baca pogled na vrećicu na sjedištu. “Ako se pitaš što je u vrećici,” reče žena, “to je flaša vina. Dobila sam je za muža.” Indijanka šuti neko vrijeme, klimne glavom nekoliko puta, i reče: “Dobra trampa.”

Vozi se čovjek pustinjama Arizone i naiđe na Indijanca koji leži potrbuške i prislonio lijevo uho na put. Zna ovaj da Indijanci dobro čuju i znatiželja ga povuče da posluša šta je ovaj načuo. “Automobil… -Stvarno čuje! “Bjuik…serija ’69….” -Vidi bogati, zna i koja je marka i proizvodnja…” “Oko 5 milja…” -Hm, odredi mu i udaljenost…” “Vozi ga tip sa tamnim naočalama i Stetsonom…” -E j**i ga sad prijatelju, baš da znaš i ko ga vozi?!” “Znam, ***da mu materina, maloprije me pregazio!”

Sjedi kauboj u birtiji i prilazi mu lezbejka:  Kauboj: Ko si ti? -Lezbejka.  Šta ti to znači? -Po čitav dan mislim na žene i kad jedem mislim na žene  i kad pijem mislim na žene i kad se odmaram mislim na žene  i kad spavam sanjam žene.  Samo na njih mislim. Ispije lezbejka svoje piće i ode.  Poslije 5 minuta prilazi dječak kauboju i pita ga.  -Striček, jeste li vi pravi kauboj? Bio sam!!!  – A zašto više niste? – Sad sam shvatio da sam lezbejka.