Djedov metod koji svi roditelji moraju da znaju: Djed je kupovao hranu, a unuk vrištao za keksom

Nažalost, nije nikakvo čudo da vidite otkriće koje u samposluzi vrišti sa željom da mu roditelji kupe čokoladu ili nešto drugo što je iznenada postalo neophodno u dečijoj glavi.

Posmatrači obično imaju svoje ideje šta bi uradili i uglavnom kritikuju roditelje koji nisu vaspitali decu, ali jedno je sigurno – najgore je onom čije dete vrišti i nikako neće da se smiri, pa roditelji uglavnom dobiju slom živaca.Kako ostati miran u takvoj situaciji? Portal Brightside možda ima rješenje!

Naime, oni su preneli iskustvo jedne žene koja je u supermarketu promatrala deku koji je kupovao neophodne namirnice, dok je njegov trogodišnji unuk vrištao prvo za keksom, zatim za neki voćem, pa žitarice, sokom, a onda i čokoladicama. mu nije lako. Ali, dok je uzimao neophodne stvari sa rafovom pregledavajući spisak, stari čovjek je potpuno smirenim glasom govorio: Polako, Alberte, nećemo još dugo. Polako, dečko ”, i nastavio sa traženjem namirnice sa špiska. Nakon nekoliko minuta, otkrio je da je krenulo sa vrištanjem, a deka je samo rekao:

“U redu je, Alberte, još nekoliko minuta i idemo. Izdrži, dečko ”.Na izlazu iz samoposluge, otkriće da izbacuje stvari iz kolica. Žena je opet čula deku: “Alberte, opusti se, druže. Nemoj biti uznemiren. Bićemo kod kuće za nekoliko minuta. Ne uzbuđuj se, Alberte ”. Žena je bila impresionirana dekinom smirenost i pošla je za njih na parkiranje, gdje je stari čovjek pakovao namirnice u automobil. Nije mogao da se ne obrati:

“Znate, gospodine, znam da mi se ovo ne sviđa, ali stvarno ste bili sjajni!” Ne znam kako ste uspeli. Sve vrijeme zadržati smirenost, i koliko god da je na bio glasan i živio vas, vi ste neprestano smireno govorili da će sve biti u redu. Albert stvarno ima sreće što ima takvog deku. ”Deka se nasmešio i rekao:

“Hvala gospođo. Ali vi ste u zabludi. Ja sam Albert. Mali terorista se zove Stiv ”, rekao je deka i ostavio ženu u apsolutnom šoku. Izvor: family.rs