Debela, stižem da te ljubim u….. :D

Došao Mujo kod punice na večeru i dok su večeralipunicin pas nije skidao pogled sa Muje. U jednom trenutku Mujo upita: – Punice, zašto me tvoj pas gleda ovako, da me neće napasti? Punica mu odgovori: – Ma ne, ne brini se on samo tako gleda kad neko jede iz njegovog tanjura.

Kupio covjek novog BMW-a, vozi se po gradui staje na semaforu kad ono BUM!!! Okrene se on i vidi ficu, pogleda svoj BMW, kad ono stop svjetla polomljena, branik iskrivljen… Krene on ljutito prema vozacu fice,zgrabi ga za kragnu, kad ovaj zavapi: – “Nemoj prijatelju, ti imas para pogledaj sta vozis,a ja nemam siromasan, smiluj se!”
Ovaj se smiluje i pusti ga. Malo kasnije na drugom semaforu BMW staje i opet BUM!! Okrene se i ne moze da vjeruje!!! Opet ISTI fica!! Sad je ovaj iz BMW skroz po*i*dio, krece da ubije ovoga iz fice, kad ovaj opet zavapi:
– “Nemoj molim te imam zenu i troje djece, ko ce da ih hrani…” I ovaj se opet smiluje. Krene, i na trecem semaforu opet BUM. Okrece se, kad onaj otpozadi iz fice mu mase i vice: – “Idi idi, ja sam.”

Dođe cigo u hotel pa kaže na recepciji -Možete li mi predložiti neku dobru sobu u kojoj je dobra ženska za mene?Recepcionarka mu kaže da su sve sobe sa dobrim ženama. Dođe cigo u prvu sobu, nakon nekoliko trenutaka izađe i kaže: -Ne mogu nju ta mi je sestra!! Ide cigo dalje, dođe u drugu sobu i ponovo izađe i kaže opet: -Ne mogu ni ovo i ona mi je sestra!! I tako poslije pet šest soba ponavlja se uvijek isto. Čudno recepcionarki pa mu kaže: -Pobogu, nemoguće da su Vam sve sestre?! A cigo če: Jeste, jeste. Svaka čim sam se skinuo rekle su mi: -BRATE MILI!!