Darin bivši muž konačno progovorio o po*ni*u!!!

Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog novog por*o-skandala u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić.

Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću dil*a demonstrira oral*i se*s, on u ekskluzivnoj izjavi za Kurir poručuje da je s Darom i dalje samo u prijateljskim odnosima, te da on nema veze sa njenim novim eksplicitnim videom.

“Nemam veze s tim. Mi smo samo prijatelji i ja joj pomažem jer imamo dete. Ona to verovatno radi iz marketinških razloga, tako da nemam šta da joj zamerim”, poručio je Kesić, koji je s Darom bio zvanično u braku do 2017. godine, ali su se rastali ranije.

Milan tako deli mišljenje većine da je Dara namerno u etar pustila por*o-snimak samo da bi se o njoj ponovo pisalo u medijima.

Inače, kada se pre nekoliko godina saznalo da se Dara i Milan rastaju, pojavila su se razna nagađanja zbog čega su doneli tu odluku, a jedan je bio da biznismen iz Pariza nije želeo više da trpi njeno provokativno ponašanje. On navodno nije želeo da pređe preko njenih perve*z*ih fotki koje su preplavile novine 2015. godine.

Popularna folkerka svaki put je nakon se*s-afere javno stavljala do znanja da nema šta da krije, pa je i sada priznala preko društvenih mreža da je slučajno napravila skandal.

“Omaklo mi se. Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vežbala. Nek smo svi živi i zdravi”, poručila je Bubamara, koja se očigledno nije mnogo nasekirala zbog novih golih fotki.

Kurir.rs/N. Mijušković/ Foto: Damir Dervišagić