DAČIĆA U SRBIJI RAZAPINJU ZBOG PJEVANJA ERDOGANU, ON IM ODGOVORIO: …

Na oduševljenje svih, Dačić je zapjevao uz muziku dok su mu svi u sali, na čelu sa predsjednikom Turske, aplaudirali, dok se predsjednik Vučić valjao od smijeha. Šef srpske dipolomatije je još jednom dokazao kako zna da napravi atmosferu i da oduševi strane državnike.  Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić još jednom je “zapalio” društvene mreže svojim vokalnim sposobnostima, koje je ovog puta pokazao pred predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, u čiju čast je predsjednik Republike Aleksandar Vučić priredio večeru u Domu garde.

Međutim, na Dačićev nastup opozicija ne gleda blagonaklono, već ga oštro kritikuje, dok šef srpske diplomatije kaže da je je to učinio na molbu Erdogana i Vučića. Na svečanom prijemu koji je sinoć u Domu garde priredio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u čast visokog gosta iz Turske, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se latio mikrofona i pobrao aplauze prisutnih. Na oduševljenje svih, Dačić je zapjevao uz muziku dok su mu svi u sali, na čelu sa predsjednikom Turske, aplaudirali, dok se predsjednik Vučić valjao od smijeha. Šef srpske dipolomatije je još jednom dokazao kako zna da napravi atmosferu i da oduševi strane državnike. Međutim, oduševljenje gostiju, ne dijele opozicioni lideri. Predsjednik DSS Miloš Jovanović kritikovao je Dačićevo ponašanje, ocjenivši da je bilo “krajnje nedostojno i ponižavajuće” za državu Srbiju. S druge strane, prvi potpredsjednik srpske Vlade kaže da je pjevao na molbu predsjednika Vučića i Erdogana.

 Koliko sam razumeo svi u sali su bili oduševljeni. I danas je to glavna vest u Turskoj. A šta je trebalo, da ga ubijem kao Murata? Samo oni nek dobacuju sa balkona, a ako se nekome ne sviđam, neka me smene – rekao je Dačić. Dačić je nešto kasnije na svečanoj večeri zapjevao i “svoju” Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš.-Blic-

Ulazi čovjek u apoteku stane u red i non stop nešto kao negoduje. Kada je došao na red počne se žaliti: -Molim vas ja lijepo, kakve to prezervative prodajete ? Stalno pucaju! Apotekarki nezgodno pa mu kaže: – Oprostite molim vas. Do sada nam se niko nije žalio na takve probleme. Na to se jedan starčić iza njega javi: -Jest, jest. Ne samo da pucaju nego i spadaju.

Sjede Suljo i Mujo na plaži i gledaju dvojicu Čeha koji upravo izlaze iz Audija Q7 i prilaze svom gliseru. Mujo, vidi ti ovih Čeha sad kako se kur*e, a kaki su nekad bili, mi smo ba za njih bili Amerika, kaže Suljo: -Ma, jašta smo ba, sjećaš kako su prodavali dušeke, maske i peraje? Nisu ba za pive imali, mi ba imali para, aute, kar*li im Čehinje, za njih smo ba bili Tito – kaje Mujo. -E jesmo pali kur*u za uši, jel’de” kaže Suljo. -Jesmo vala baš pali kur*u za uši… sad nam Česi kar*ju Čehinje -kaže Mujo.