Da se malo i mama pohvali sinčinom :D :D :D

Takmiče se čija je žena bolja. Englez: – Moja žena ima tako duge noge kad zajaše konja noge se vuku po podu. Ne što je konj mali – takve su joj noge! Francuz: – Moja žena ima tako uzak struk da ga mogu sa dva prsta obuhvatiti. Ne što su mi ruke velike – takav joj je struk! Crnogorac: – Moju ženu kad lupim po dupetu, talasa se sve dok se ne vratim s posla. Ne zato što joj je dupe veliko – takvo mi radno vrijeme!

 Mujo i Fata u Londonu i sjednu u taxi.Pita ih vozač: – “Where are you coming from?” Kaže Mujo:
– “From Bosna!” Fata: – “Šta kaže? Šta kaže?” Mujo: – “Pita odakle smo a ja kažem iz Bosne.” Vozač: – “Which town?” Mujo: – “Sarajevo.” Fata: – “Šta kaže? Šta kaže?” Mujo: – “Pita iz kojeg smo grada, a ja rek’o iz Sarajeva.” Vozač: – “I had the worst sex in Sarajevo!” Fata: – “Šta kaže? Šta kaže?” Mujo: – “Ma kaže da te zna!

 

U autobusu se vozi žena, i priča mobilnim telefonom sa drugaricom:– … i zamisli draga moja, tako ti ja ulazim u našu spavaću sobu, a on se tamo, na našem krevetu, zabavlja  sa komšinicom. I ja na prstima, polako ušla u kuhinju, uzela…  Hej, draga, moja stanica, izlazim sada, žurim, u šest uveče vraćam se s posla, pa ću ti ispričati šta je bilo dalje… Šest sati uveče. Ista žena ulazi u autobus. U autobusu sede sva ista lice, od jutros. Svi pogledi su upereni u nju. Odjednom, uskače zadihani muškarac u autobus, jedva dišući..  – Nisam zakasnio? Gleda u ženu i kaže: – Pa, šta buljiš u mene? Zovi drugaricu!

Imao mali Perica pijetla i odnese ga na pijacu da ga proda i pita prvog prolaznika: Perica: – Čiko, hoćeš kupiti pijetla?Čiko: – Šta će mi pijetao, jebo te on! Nailazi plavuša i Perica je upita: Perica: -Teto, hoćeš kupiti pijetla? Plavuša: -Nemam ja para, ali ako hoćeš – umesto para me možeš je*ati. Perica skonta što da ne, samo da se riješi pijetla. Uveče kod nje u kući, krene Perica da je*e plavušu, kad čuje se da neko ide uz stepenice, Perica se brzo sakrije u ormar. Taman što je taj novi krenuo je**vati plavušu, začuše se koraci dva čovjeka na stepenicama i čovjek, šta će, i on u ormar gde je i Perica. Drži Perica pijetla i pita ga: – Oš’ kupiti pijetla! – Ma jebo te pijetao, pogledaj u kakvom smo sranju! Perica: -Kupi ili ću vrištati!! I tako Perica proda pijetla. Poslije par minuta, Perica će: -Vrati mi pijetla!! – Ma neću ga vraćati kad sam ga kupio. Perica: -Vraćaj mi pijetla ili ću vrištati! – i čojvek, šta će, vrati pijetla. Perica nema pametnijeg posla pa ponovi to nekoliko puta. Ujutro se vraća kući i vidi kako mu otac cjepa drva pa ga upita: Perica: -Stari, hoćeš li kupiti pijetla? A otac će: – Marš Perice u pi**u materinu. Sinoć sam od jedne budale cijelu noć kupovao i vraćao!