Da li se isplati biti uporan??! :D :D :D

Idu Rambo, Bruce Lee i Mujo ubit zmaja u njegovoj pecini.Kaže Rambo da ide on prvi. Uđe unutra. Pucnjava, eksplozije, lomljava. Izlazi Rambo cijeli krvav “jebote koji zmaj” i padne mrtav. Ulazi Bruce Lee drugi. Prašina se digla, skrika, vika. Izlazi van sav krvav i u modricama; “jebote koji zmaj”.Uđe Mujo, čuje se iz spilje “volim piti volim piti volim piti i ljubiti…”. Izlazi zmaj van i kaže “jebote koja seljačina”.

Muž i žena koji su već 40 godina u braka odluče otići kod doktora na pregled i da se malo posavjetuju. Doktor prvo pregleda muža i kaže mu: – Izgleda da je sve u redu s vama. Imate li problema? On se zamisli pa odgovori: – Pa doktore, ništa posebno, no kad vodim ljubav sa ženom prvi put, onda je sve u redu, ali kad to radimo drugi put, počnem se jako znojiti i to mi malo smeta… Nakon njega u ordinaciju uđe žena. Doktor je pregleda i priupita:
– I vi izgledate dobro, no vaš muž mi kaže da kada vodite ljubav prvi put onda je sve ok, a drugi put se jako počne znojiti… Znate li možda zašto? Ona ga pogleda ispod oka i odbrusi: – Naravno da znam, doktore. Prvi put je u januaru, a drugi u augustu!!!

Oženjeni čovjek ode da se ispovjedi,  pa kaže popu:– Oče, zamalo sa zgrješio sa komšijonom ženom… -Kako to misliš “zamalo?? -Pa skinuli smo se goli, pa smo se trljali. pa sam ja prekinuo… -Trljati se, isto je grijeh kao staviti ga unutra. Ne smiješ više viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si uradio, izgovori  “5 Očenaša” i u crkvenu kasicu stavi 100 eura. Čovjek napusti ispovjedaonicu, kleknu izgovori “5 Očenaša”, zatim ode do crkvene kasice, zastane na sekund dva i krene vani. Pop koji je sve to gledao, dotrča do njega i kaže mu: -Stani, stani sve sam vidio!! Nisi stavio novac u kasicu!!! Da, ali sam protljao novac o kasicu, a to je kao što ste rekli isto kao da sam ih i stavio unutra…