Da li možete da prebrojite sve trouglove?

Korisnici društvenih mreža strpljivo broje trouglove, a nova zagonetka koja se pojavila mnoge je poprilično namučila.

Ipak, ako odustanete od brojanja, pogledajte rešenje u videu.

 

Srela se dva prijatelja i jedan upita ovog drugog:  – “Čujem da imaš problema sa srcem? Da li si išao svom doktoru?”  – “Jesam!”  – “I šta ti je rekao?”  – “Da moram promjeniti način ishrane,da moram izbaciti roštilj i masnu hranu,da moram ostaviti pivo i rakiju i preći na vodu.Još mi je rekao da moram prestati gledati Ligu šampiona i da moram prestati ganjati tuđe žene već samo da budem sa svojom. Drugim riječima, moram potpuno promjeniti svoj život!”  – “I šta si odlučio?”  – “Promjeniću doktora!”

Škrtac gazda, koji baš ne brine mnogo o radnicima, pozove svog pomoćnika pa mu kaže: Organizuj svečanost u firmi ali pazi dobro, hoću da to bude lijepo, da je na nivou, da me ne košta mnogo i da se radnici dobro razvesele. Sasluša ga pomoćnik, pa nakon minut dva mu kaže: -Gazda, najbolje je da se objesite, to neće koštati mnogo, biće na nivou i upadljivo, a radnici će se sigurno veseliti.

 

Kupio covjek novog BMW-a, vozi se po gradui staje na semaforu kad ono BUM!!! Okrene se on i vidi ficu, pogleda svoj BMW, kad ono stop svjetla polomljena, branik iskrivljen… Krene on ljutito prema vozacu fice,zgrabi ga za kragnu, kad ovaj zavapi: – “Nemoj prijatelju, ti imas para pogledaj sta vozis,a ja nemam siromasan, smiluj se!” Ovaj se smiluje i pusti ga. Malo kasnije na drugom semaforu BMW staje i opet BUM!! Okrene se i ne moze da vjeruje!!! Opet ISTI fica!! Sad je ovaj iz BMW skroz po*i*dio, krece da ubije ovoga iz fice, kad ovaj opet zavapi: – “Nemoj molim te imam zenu i troje djece, ko ce da ih hrani…” I ovaj se opet smiluje. Krene, i na trecem semaforu opet BUM. Okrece se, kad onaj otpozadi iz fice mu mase i vice: – “Idi idi, ja sam.”

Dođe cigo u hotel pa kaže na recepciji -Možete li mi predložiti neku dobru sobu u kojoj je dobra ženska za mene?Recepcionarka mu kaže da su sve sobe sa dobrim ženama. Dođe cigo u prvu sobu, nakon nekoliko trenutaka izađe i kaže: -Ne mogu nju ta mi je sestra!! Ide cigo dalje, dođe u drugu sobu i ponovo izađe i kaže opet: -Ne mogu ni ovo i ona mi je sestra!! I tako poslije pet šest soba ponavlja se uvijek isto. Čudno recepcionarki pa mu kaže: -Pobogu, nemoguće da su Vam sve sestre?! A cigo če: Jeste, jeste. Svaka čim sam se skinuo rekle su mi: -BRATE MILI!!