Da imala sam, a onda mi je mama rekla….!!!

Imala sam decka… lik je bio brizan, pazljiv, ono najglavnije bio je OBDAREN…

Sve je bilo super, svake veceri bi dolazio motorom po mene, imali bismo se*s na motoru, ponekad bismo sedeli ispred moje kuce, onda bi mu tad dr*ala na klupi samo da njemu bude lepo, mojima se nije svidjalo sto smo zajedno, al on je voleo mene a i ja njega. Jednog dana kada sam se vratila sa fakulteta,mama me je cekala u dnevnoj sobi. Rekla mi je da moramo porazgovarati… sela sam, pitala sam sta nije uredu… Kao i uvek ona je okolisala, nije odma htela da kaze sta zeli. Iznervirala sam se jer je imala nesto za reci, a oklevala je. Rekla sam joj da kaze vec jednom sta ima, jer nije mi bilo lako cekati. Rekla je: “Pa znas, Jovan, tvoj decko, ti si ustvari njegova sestra!”. Ljudi nisam to ni znala, bio me je blam, ali kada sam to njemu rekla ostao zatecen… -Videoteka-

 

Sinoć sam bila kod ljubavnika, koji je bio moja ljuba iz mladosti. Imam 44 godine i već dvije se redovno nalazimo. Svakog četvrtka dok moj muž misli da idem na fitnes ja se valjam po hotelskoj sobi sa drugim. Čak sam ga uspjela nagovoriti da on svakog četvrtka priprema i kuha večeru, a prije nego odem na “fitnes” naredim mu šta želim da me čeka na stolu kada se vratim. Osjećam se kao kraljica. Svaki put me ljubavnik vrati svojim autom i ja izaćem 3-4 bloka prije moje zgrade, ali sinoć kada me je vratio i dok sam izlazila iz automobila vidio me je njegov rođeni brat koji je šetao psa. Evo od sinoć sam u panici i svaki zvuk telefona me presječe, pomislim da zove brata da mu kaže za mene. Ne znam zašto mi je Bog učinio ovo i zašto mi ne dozvoljava da barem malo uživam u životu, a baš mi je barem taj četvrtak bio dan kada sam zaboravljala na sve brige i probleme.

 

Bila sam jako dugo u vezi sa jednim dećkom koji je ženskaroš iako su mnogi govorili da on nije za mene ja ih nisam slušala i nakon našeg prekida glumila sam da mi nije stalo da ga nisam ni volela, a ustvari još ga volim iako to ne želim da sebi priznam i drugima, jednostavno mi ne ide u glavu a on je opet u vezi sa jednom devojkom s kojom je bio par puta pa se opet pomirio, meni je tako teško bez njega, ali moram razmisliti da li želim da mu kažem da mi je stalo ili da to ipak sačuvam za sebe…

 

Imam muža puža već 5 god. skoro sam upoznala švalera tako što sam krenula autom do trgovine i kad sam nakupovala što mi treba, autonije hteo da mi upali… čovek koji se ponudio da mi pomogne oko auta, ja ga pitala da ga pogura. On je pogrešno shvatio i izvadio ga je…sreća pa niko nije bio u blizini, a meni oči ispale, a kako sam imala želju da probam drugi, dala sam mu broj telefona. Našli smo se posle, odradili predobar seks. Viđamo se kad mi je mužić pužič na poslu, lepo mi je i sa mužićem i sa njim, volim ih obojicu.

 

Nevina sam, imam decka dve godine. Nismo imali se*s, često sam mastrubirala. Htela sam da ostanem nevina do braka i moj decko se slozio sa tim. Ali… rekao kada dodje do trenutka da spavamo i ne pustim krv da će me ostaviti. Juče masturbirajuci sam sama sebi probila himen. Počela sam da plačem, nisam znala šta ću. Setila sam se jednog filma kako devojka sama sebi probila himen na bicikl, pozvala sam decka i uplakana rekla da sam na sedistu probila himen na moju sreću poverovao kroz mojih suza. Odmah je dosao da me obidje i video da sam zaista plakala da nije gluma. Blam bi me ubio da sazna da sam sebe probila u toku mastrubiranja.