Curo, mani se šuplje priče!!!

Šetka se policajac i obilazi svoj rejon. Ugleda on na jednom drvetu kako cigo veže konpac ko struka. Prilazi drvetu i kaže cigi: Čovjeće šta to radiš?? Znaš kume, dosta mi je svega, dosta mi je moje žene i djece i čerrge, hoću da se objesim!!! Dobro, hoćeš da se objesiš, al’ kad već to radiš, ne može se konopac oko stomaka vezati. Kume, prob’o sam ja i oko vrat al’ me steže i guši, pa hoću da ovako pokušam…

Čas matematike, djeca nemirna i nikako da ih nastavnica smiri. Naljuti se nastavnica i kaže ljutito: Djeco, sutra će biti pismeni zadatak iz matematike i da niko ne smije izostati i nikakva ljekarska i druga opravdanja neće pomoći. Jel vam jasno… Djeca oborila glave i šute. Perica isto pažljivo sasluša nastavnicu i upita: A šta ako budem iscrpljen od seksa? Nastavnica ga ljutito pogleda jer zna ko je Perica pa mu kaže: Ništa Perice, pisat ćeš drugom rukom!

Tv ekipa srela ciganku i žele da naprave reportažu. Pristane ciganka i kažu joj platićemo ali želimo da vidimo kako
cigani danas žive. Ciganka u sebi skonta da se malo pohvali i ostavi dobar utisak o tome da cigani danas dobro žive.:
Reporterka: Reci ti nama kako se živi? Ciganka joj kaže kaže: Dobro kumo, mi cigani pravo dobro živimo Reporterka: Da vidimo gdje živiš? Odvede ih ona do neke dobro uređene vile, ali gleda krajičkom oka da nema koga u dvorištu.
Reporterka: Je l’ to tvoja kuća? Da, da, kumo sve je moje! Reporterka: I Mercedes? Da, da! Odoše iza kuće da malo snime, kad ono, bazen! Reporterka: I ovo tvoje? Jeste kumo, sve što vidiš je moje, mi cigani smo gospoda!! Tad iz bazena izlazi dobro nabildan tip. Reporterka: Ko je ovo? To mi je muž, Taib, vidite kako je dobar!!. Kad iza kuće izlazi pravo zgodna crna dama. Reporterka: -A ko ti je ovo? Pa, kako ko mi je, to sam ja zar ne vidiš!!!