Curo draga, a šta je sa tobom??! :(

Mujo i Fata u garsonjeri s malim Mujicom i ide na živce što nikad nemaju mira za seks. Jedne subote kažu Muj’ci da oni trebaju raditi neke važne stvari, a neka on sjedi na balkonu i govori im što se zbiva na čaršiji. Mali Muj’ca sjedne na balkon, Mujo i Fata se bace na posao, a čuješ Mujicu: Eno komšija Hamdo opravlja kola …. komšinica Habiba vuče torbe iz prodavnice i psuje … Suljo i Hamdija igraju lopte na ul’ci … Mujo zadihano kaže: Dobro je, Muj’ce, šta još ima? Muj’ca nastavi: Eno ga taksista Meho pere svoja kola …a komšije Haso i Mersiha se je*u …. Mujo stane i zabezeknuto upita: Šta pričaš to, Muj’ce, kako znaš da se je*u? A Muj’ca će: Pa njihov mali Ibro sjedi na balkonu ko i ja ..

Mujo radio u istoj firmi sa zgodnom Fatom ali jednostavno nikako da je bolje upozna, sviđala mu se i želio je zavesti i zna se naravno šta ide dalje… U firmi se priređivala zabava pa se Muji napokon posrećilo da zavede Fatu i završi s njom u krevetu, pa ujutro nakon buđenja upita on nju dok su pili kaficu: Fato, bona, jesam li ja prvi s kojim si spavala? Fata klimne glavom i kaže mu: Jesi, bolan Mujo, s ostalim oka nisam do jutra sklopila …

Anketa u gradu- Da li treba izvršiti sterilizaciju pasa lutalica??- Pita novinarka ciganku. Šta mislite o sterilizaciji pasa lutalica? Ciganka:  Ako, ako, treba da se svim kerovima povadu zubi. Novinarka: -Znate, nije baš sterilizacija to što vi mislite… A ciganka će: -Ama znam kumo, ali neće mene ker da je*eneg’ da me ujede!!!