Cure moje, evo vam dobar savet od mene!!!

Posle prvog iskustva rešila sam da probam ora*ni se*s i bila sam oduševljena pu*enjem….

kao i on za moj prvi put. Drugog dana na moru nakon dobrog pu*enja zaspao je kao beba dok je spavao otkrila sam slike druge devojke i poruke u tajnim razgovorima na viberu. Odlučila sam da ga ostavim, kako me je gad iskoristio… Cure nikad ne verujte dečkima koji vam obećavaju kule i gradove a iza leđa ti se muvaju s drugim devojkama.

 

Drugarica me navela a meni se veoma dopalo… Pozvala me drugarica kod nje da odem da joj pomognem da spremi prijemni ubrzo sam se uputila ka njenoj kuci kada sam stigla sele smo odmah da ucimo nakon par minuta njen decko je izleteo potpuno bez odece iz kupatila nije znao da sam prisutna mislio je da su i dalje sami nije se cak ni povukao kada me je ugledao vec je prisao da se pozdravi a moja drugarica ga uhvatila za njegov polni organ i krenula da ga zadovoljava i da mu lize, ljubi a zatim je prisao i do mene i rekao mi probaj i ti pogledala sam u drugaricu a ona mi je samo klimnula glavom ljubile smo ga zadovoljavale obe na kraju je zavrsio po nama.

Imam decka nasilnika kad mi se nadju oci u pogledu drugog muskarca odmah dobijem samar, nekad i dva samara. Pa sam odlucila da mu se osvetim iako nikad ranije nisam smela da zapocnem osvetu jer znam sta me ceka. Nasla sam drugog decka boxera i odmah sam mu ispricala da imam decka nasilnika i da se bojim da raskinem sa njim da ne dobijem batine. Onda je moj novi decko uzeo broj od mog decka da zakaze ulicnu tucu sa njim i zamislite kada sam se pojavila sa novim deckom ovaj moj je pretukao mog novog decka na licu mesta a mene je osamario da sam se prosula na trotoaru. Zadnje cega se secam da sam se probudila u hutnoj pomoci i dala izjavu za policuju protiv vec bivseg decka. Ne znam kako ce ovo da se zavrsi ne sluti na dobro.

 

Svrbe me dojke, jer sam mlada i rastu mi grudi. Ponekad me i bole, nekako su krute i tvrde, najviše kad imam pms. Najgore je kad se onako raspuknu i krenu da se ljušte… juce su me za vreme casa u skoli bas svrbele dojke onda sam morala pobeci za vreme casa brzo sam otrcala u WC da se pocesam za dojke jedna drugarica me videla iz skolske klupe sa kojom i nisam u najboljim odnosima bez brusa nisam ocekivala da ce slikati dok se cesam za dojke pa je svima pokazala sliku, najgore od svega bila sam ismevana u celoj skoli kako sam mastrubirala u toaletu. Ljudi su go*na.