Čudno neko slikanje za pasoš :D :D

Odlučio se Mujo ženiti, ali nikako da nađe pravu ženu te on ode po savjet kod Hase. Haso mu kaže: Preporučujem ti da odeš u restoran “Kod tri konja” uđeš na vrata i s vrata se drekneš:-Policija-! Sve kurve će se razbježati, a ako koja ostane,- ta je sigurno poštena, nju možeš oženiti! Mujo tako i uradi, uđe na vrata restorana i drekne se: – Policija!
Razbježale se sve žene osim jedne i on nju odvede kod matičara i odmah oženi.Poslije nekoliko dana sretne Haso Muju i pita ga: Jarane jesi se oženio? Mujo mu kaže: Jesam, dobro si me ti zajeb’o. Ma lako bi što je ku*va, ali jos i gluha…

Sreli se Mujo i Haso i pita Mujo: Šta ti se dogodilo? – Umro mi amidža. A bio je star, jel’?– 80 godina.” Pa dobro, nije ni čudo.– Ma jok, nije to, on ti je bio fenomen, izgledo je ko da mu je bar 30 manje. Baš taj dan kad je umro odveo je dvije u motel!!! Ih, dvije!?! Znači, srce. – Ma jok, nije to, nego bio požar u motelu. Joj, onda živ izgorio! – Ma jok! Došli vatrogasci s platnom, pa se bacio sa 7 sprata dole na platno. Aha, kontam, probio platno. – Ama jok, nego se odbio od njega pa odletio u željeznu ogradu prekoputa. Ufff, i nabio se na ogradu, jel? – Nije, i od tamo je odskočio, letio 25 metara pa završio na nekakoj anteni. I antena ga probola, jel?– Jok! Proklizo po anteni ko po toboganu i onda nastavio letit.  Pa kako je onda umro? – Morali smo da pucamo da ga oborimo!!!