Čudna ova djeca danas :D :D :D

Policija ispituje Cigu, a Ciga im kaže:

Sprema se velika akcija hvatanja poznatog kriminalca. Šef policije obraća se policajcima i kaže ima da idu na tajni zadatak. Pokazuje sliku osumnjičenika i daje posljednje upute: Ovog čovjeka ne ispuštajte iz vida, pratite ga kao sjena! Jedan polcajac diže ruku i pita: Razumio sam, a koji je postupak kada nema sunca?

Policajac zaustavlja auto i kaže vozaču: Molim dokumente. Znate li da ste prebrzo vozili? U to sa suvozačkog mjesta počne njegova žena: Pa jesam ti rekla, pa kako to voziš, sad će ti uzeti vozačku, kako si glup, ne mogu vjerovati… dere se i ne prestaje… U jednom trenutku policajac mu vraća dokumente i kaže: Možete ići – Kako sad, što nisam napravio prekršaj? – Nema veze, već ste dovoljno kažnjeni.

Mujo otišao kod ljubavnice u stan i vode ljubav. Ludo se ljubav vodi kad odjednom, otvaraju se vrata stana,
ulazi njen muž, grdosija od čovjeka. Hvata Muju i kao igračku ga iznosi na balkon baca sa sa sedmog sprata. Mujo dok pada kaže sebi: Konju jedan, koji ti je klinac ovo trebalo?? Imam super ženu, djecu, kola, dobru platu…… Ulicom prolazi kamion natovaren sa sijenom i Mujo – tras – pada na sijeno. Ustaje Mujo, otresa sijeno sa sebe i kaže: -E, što ja serem bez veze gluposti kad se uplašim.