Cimerka Miroslave Simov svedoči o trenucima u Zabeli

Miroslava Simov, majka učesnice “Zadruge” Tare Simov, ozbiljan je kriminalac, tvrdi njena cimerka iz zatvora Milanka Supanić. Njih dve su bile zajedno u istoj ćeliji u “Zabeli” godinu dana.

O nekadašnjoj pevačici, Milanka nema lepe reči.

– Igrom slučaja smo se upoznale. To je ober prevarant koji izigrava damu. Ona ima sina iz prvog braka, a tvrdila je da joj ćerka dolazi u posetu.

Lagala je da je Tara kod Miligrama u spotu i da je muzički talentovana. Plakala je u zatvoru kad god bi se emitovao taj spot. Kad sam izašla iz zatvora videla sam da ta

priča nema veze sa životom.

Zvali su je “kugla”, to je ono kad gatate u karte, meni je rekla da će mi raditi horoskop. U zatvoru važe određena pravila, ona je sve na finjaka izvlačila cigarete i kafu – priča Supanićka.

Prema njenim rečima Tara nije želela da posećuje majku u “Zabeli” jer se stidela.

 

– Ja sam mnogo nadrljala u životu, dobila sam otkaz u vojsci, a u zatvoru sam bila zbog bivšeg muža. Umem da procenim čoveka. Misroslava je belosvetski prevaramnt.

Zadužuje se za cigarete, prodaje ličnu garderobu. I u zatvoru se bavila prevarama. Ona je folirant, a ista joj je i ćerka. Kad sam Miroslavu videla na televiziji, kad se nisam šlogirala.

Ćerku je pominjala. Rekla je da je Tara besna što je ona u zatvoru i da zato neće da joj dolazi u posetu. Ma obe su bezobrazne jako.

Kada sam videla majku na televiziji kako lupeta, sve mi je bilo jasno – kaže Milanka.

Njoj je Tarina majka govorila da je ćerku dobila sa poznatim fudbalerom:

– Kao otac je neki poznati fudbaler, a nije htela da kaže njegovo ime. Boga pitaj šta je tu istina. Ta baba je ozbiljan kriminalac. Drska je i bezobrazna.

Geni idu od roditelja i ta mala je ista majka. U zatvoru niko nije imao lepo mišljenje o njoj. Ume nekad da bude fina, ali uglavnom je kršila pravila.

Ja sam htela da je bijem jer sam joj pozajmljivala, a onda se ona pravila luda i zavlačila me od meseca do meseca. Tarina majka je prava veštica, kalaštura neka,

samo izigrava tužnu sovu – zaključuje Milanka.

Miroslava je bila šokirala, pa je usledio veoma štur odgovor.

– Neću da pričam o tome. Ubiće me sve ovo.