Ciganka mi gatala, i obećala mi… :D :D

Žena srednjih godina kod ginekologa:• Doktore, neka i moj muž uđe u ordinaciju. • Gospođo, nije valjda da nemate poverenje u mene, ja sam fini gospodin. -Znam, doktore. Ali Vaša medicinska sestra je u čekaonici sama sa mojim mužem, a moj muž nije fini gospodin ..

Prelijepa dama dolazi da posjeti direktora firme. Dočeka je plavušica sekretarica i dama joj kaže da pogleda da li je direktor slobodan da je primi. Sekretarica joj kaže umiljato: -Za takvu damu kao što ste vi, naš direktor nađe vrijeme, a možda i mnogo više od toga. Možda se i ručak nađe. Izvinite, a koga da najavim? umiljato će sekretarica -Ma samo kažite direktoru da mu je došla žena!!!

Poslije svih izvađenih nalaza dolazi Haso kod doktora da on da konačnu dijagnozu. Doktor smrknuta lica pregleda nalaze, pa će na kraju Hasi: -Znate, ja bi vam preporučio da se do kraja života suzdržite od seksa!! Haso ga blijedo gleda pa će: -Ali doktore, pa kako se suzdržati od toga, to je nemoguće!!? Doktor još drži nalaze pa će: -Hajde, hajde, izdržat ćeš ti tu nedelju dana nekako

Dok je vozio auto, svećenik kraj puta ugleda opaticu.Zaustavi se i ponudi joj prevoz što ona i prihvati. Opatica uđe u auto, sjede i prekrsti noge, razgrnuvši tako svoju haljinu i otkrivši svoja koljena. Svećenik baci pogled i umalo ne izazove nesreću. Nakon što je ponovo preuzeo kontrolu nad vozilom, on potajno spusti svoju ruku na njeno koljeno. Opatica ga pogleda i kaže mu: -Oče, zar se ne sjećate 129. Psalma? Svećenik se trzne i duboko ispriča, pa skloni ruku. Promijenivši brzinu, on međutim opet stavi ruku na njeno koljeno… Opatica mu opet kaže: -Oče, zar se ne sjećate 129. Psalma? I još jednom svećenik joj se ispriča, rekavši: -Oprostite, sestro, ali tijelo je griješno. Stigavši u ženski samostan, opatica izađe, uputivši mu značajan pogled i ode. A svećenik stigavši u crkvu, požuri i uzme Bibliju i pogleda 129. Psalam. U njemu je pisalo: -Idi naprijed i traži, produži dalje i spoznat ćeš vrhunac slave. Pouka: Ako nisi dobro informiran o poslu koji radiš, možeš propustiti sjajnu priliku.