CECA I KARLEUŠA ZAJEDNO U STUDIJU! Pljuštali komplimenti između ljutih suparnica

Jedan od nekada najpopularnijih voditelja Milovan Ilić Minimaks uradio je svojevremeno nešto što nijednom voditelju danas ne bi tako lako pošlo za rukom,

ugostio je u jednoj emisiji današnje dvije ljute suparnice Svetlanu Cecu Ražnatović i Jelenu Karleušu.

Ako bi neko sada i uspio da spoji Cecu i Jecu, atmosfera u studiju bi bila sigurno dosta drugačija nego te davne 1998. godine.

Danas ljute suparnice tada su se našle zajedno u studiju, a komplimeti su pljuštali s obe strane.

Ceca je došla u bijelom miniću i to samo 29 dana nakon rođenja kćerke Anastasije, koja je bila u publici zajedno sa bratom Veljkom koji je tada imao 18 mjeseci i 14 dana.

Kao Cecina podrška u publici je bio i Željko Ražnatović Arkan njena sestra Lidija, ali i Arkanovi sinovi Vojin i Nikola.

Minimaks je tada Ceci čestitao što je postala predsednik kluba “Obilić”, a onda je najavio i Jelenu Karleušu:

Ako je Ceca najbolja i najpopularnija, broj jedan, predstavljam vam jednu djevojku koja će možda jednog dana biti tu gdje je sada Ceca – Jelenu Karleušu“.

JK je ušetala u crnoj kratkoj suknji i topiću i sa frizurom sa kakvom je danas možemo teško zamisliti, a tada je istakla da ju je sama napravila.

Njih dvije su sjele jedna prekoputa druge, a sve vrijeme su se smeškale i djelile jedna drugoj komplimente. Uslijedilo je i pitanje voditelja za Cecu: “Šta bi bilo da se 5 godina ne pojavljuješ na sceni i ništa ne snimaš?”

Za sve nas ima dovoljno mjesta. Došla bi neka nova djevojka Jelena na primjer, zašto da ne“, rekla je Ceca, a Karleuša joj se zahvalno nasmijala.

 

Na konstantaciju Karleuše da se ugojila, Ceca joj je ljubazno poručila: “Jelena sjajno izgledaš“, a onda je Karleuša otkrila šta misli o Ceci.

Ceca zna i kad nije tu i kada je tu ja uvijek isto govorim, ja nju stvarno volim kao pjevačicu, kao neki uzor koji svaka mlada pjevačica ima, ali volim je i kao čovjeka, veoma je simpatična i prijatna“, rekla je tada Karleuša, a Ceca joj se ljubazno zahvalila.

Znaš kako bi za tebe rekli u Makedoniji – najubava i najseksepilata“, dodala je Jelena.

 

Pogledajte i kako je Karleuša godinu dana ranije 1997. u novogodišnjem programu otpevala uživo Cecin hit “Kukavica”!