CECA I ANASTASIJA REKLAMIRALE SALON IZ PAKLA

CECA I ANASTASIJA REKLAMIRALE SALON IZ PAKLA: Zatvoren lokal na Senjaku u kom je ženama SPALJIVANA KOŽA NA LICU (FOTO)

Kurir je juče objavio ispovest jedne od žena koje tvrde da su zastrašujuće ožiljke i opekotine na licu dobile laserskim tretmanom u kozmetičkom salonu koji vodi OM,

da bi odmah potom na teren izašle inspekcije Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad kako bi prokontrolisale rad ovog salona na Senjaku , ali su naišle na zatvorena vrata.

Vlasnica preti

Zanimljivo je da su, kako ga na društvenim mrežama već nazivaju, „salon iz pakla“ na internet reklamirale pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija u društvu vlasnika.

U Ministarstvu zdravlja i Ministarstvu za rad potvrđeno je za Kurir da su njihovi, ali i inspektori Poreske uprave jučer bili na terenu.

– Inspektor rada Odeljenja inspekcije rada u gradu Beogradu, sanitarni inspektor i inspektor terenske kontrole Poreske uprave pokušali su izvršiti nadzor u kozmetičkom salonu na Senjaku. Inspekcija rada trebalo je utvrditi radno pravni status radno angažiranih lica u navedenom salonu. Inspektori su zatekli zaključen objekat – rečeno je za Kurir u Ministarstvu za rad.

Zaključano Ovde je nekad bila tabla sa imenom salona
ZAKLJUČANO OVDE JE NEKAD BILA TABLA SA IMENOM SALONA

Ekipa Kurira bila je jučer na adresi, ali tamo smo također zatekli zaključan ulaz, a tabla sa imenom salon uklonjena je sa mjesta na kojem je stajala.

Pozvali smo vlasnicu salona OM Ona kaže da ne zna da su bilo kakve inspekcije dolazile kod njih, da tabla sa imenom i dalje stoji, a mušterije redovno zovu da zakažu svoje termine.

– Nismo zatvorili salon, sve se normalno odvija i non-stop nas zove klijentkinje, međutim, moji zaposlenici i ja ne možemo psihički funkcionirati zbog mučenja koja se vrši sa jedne internet stranice. Ja sam majka maloletnog deteta i ne želim više da se provlačim kroz novine, a tužiću svakog ko me spomene imenom i prezimenom – kazale je OM za Kurir.

Po preporuci

Prema riječima devojaka koje su imale problem sa ovim salonima, između ostaloga, u stručnosti OM ih je ubedilo i to što su lepe riječi za nju imale Ceca i Anastasija.

Na Jutjubu postoji snimak Ražnatovićeve zajedno sa vlasničkom salonom, gde poznata pevačica najavljuje edukaciju koju OM drži u jednom beogradskom hotelu, a na kojoj će polaznice imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnikama brazilskih maderoterapija.

– Svi koji žele da imate prelepo telo, javite se na edukaciju, ljubi vas vašu Cecu – izgovara jednu od najvećih balkanskih zvezda u klipu, dok je njena ćerka Anastasija na svojim lokacijama na Instagramu takođe kačila reklamu ove edukacije, ali i radove OM na nosu, uz poruku da je „čarobnica“.

Anastasijin portparol Ljubomir Tozev rekao je da su ona i majka bile na tretmanu maderoterapije.

– Ceca i Anastasija nisu radile nikakve estetske zahvate u tom salonu, niti bilo kakvo spaljivanje kože na koje se sada žale pojedine devojke u medijima.

Radile su samo maderoterapiju i to pre više od godinu dana, au taj salon su otišle na preporuku prijatelja.

KLIJENTKINJE TVRDE:

Vlasnica pristala na vanparnično poravnanje

Presavile tabak Pismo advokata

PRETHODNI TABAK PISMO ADVOKATA

Jedna od klijentkinja OM (ima i prezime poznate redakcije) koja je platila oko 2.000 evra kako bi u pomenutom salonu smanjila nos i podigla obrve, a dobila trajno unakaženo lice,

kazala je za Kurir da im je ona, ali i još nekoliko devojaka, preko advokata uputila više opomena pred utuženje.

– Tek sada je prihvatila opomenu pred tužbu za vanparnično poravnanje, ali je rekla da će ona sama birati kome će isplatiti odštetu.

UNAKAŽENA LICA

Opekotine takve da više ne smiju da se sunčaju

Strašne Lice nakon tretmana kod OM

STRAŠNO LICE NAKON TRETMANA KOD OM

Jedna od žena (ime i prezime poznatoj redakciji) koje su nakon takozvanih brazilskih estetskih zahvata u salonu OM dobile strašne kraste i ožiljke koje ne prolaze ispričana je prethodno za Kurir:

– Izašla sam s ranama, unakažena i sa potpuno spaljenim kožom lica. Sudski veštak rekao je da su naše opekotine kao da smo prošle kroz požar i da smo sada u velikom riziku od kancera kože. Ožiljci se ne mogu nikad u potpunosti ukloniti i do kraja života morat ću da nosim masku. I ja i druge žene smo mjesecima rad dotične OM pratile na društvenim mrežama,

videle smo i da je dobio nagradu za preduzetnicu godine, da je svi hvale. Rečeno mi je da se tretman radi laserom i ona je doktorka,

iako se kasnije ispostavilo da je u pitanju bio tretman plazma penom, koji inače može da se radi samo u bolnici, i da je žena po struci geodet ili matematičar.

Izvor:  Kurir.rs