Brate, ovo ti je super stvar!!! :D :D

-Šta ti je bona Fato što plačeš? -Joooj ne pitaj me ništa Hanifa, zamisli nakon 10 godina braka moj muž Mujo mi priznao da je gej… -Pa kako bona gej, mislim sek*ali ste se i sve to? -Pa i ja sam ga pitala, kaže dizao mu se na mene samo zato jer mu ličim na muškarca.

Pitam ja babu: Kako se zove unuka od njenog komšije jer mi se sviđa. Ajde uđemo mi u priču, baka kaže: pa starija je ona od tebe, ona ide na fakultet. Pitam ja gdje? Reko možda je znam. Baba kaže u nekoj državi na M. Tamo ti ona studira i ide na posao, ali nikako da se sjeti imena države. Ja se ubio babi nabrajajući imena država sa M: Mađarska, Makedonija, Malta, Maroko Maldivi, znojim ti se ja i nabrajam. Već umoran od nabrajanja već sam skoro odustao kad će Baba nakon pet šest minuta: -A, jel ima MERIKA??!

Dođe Haso kod Muje da popiju kaficu. Pozvoni niko ne otvara, pozvoni opet niko… Vidi Haso da su kod kuće pa odluči sam da uđe u kuću. Ulazi i vidi Mujo izvadio „onu stvar“ i grije je na peći. -Šta to bolan radiš Mujo? -Jarane, treniram fiziku. -Pa šta ti je to?? -Kažu da kada zagriješ neko tijelo – ono se širi, a kada hladiš – ono se skuplja, pa eto i ja eksperimentišem da vidim da li je to istina. -Dobro bolan, a gdje ti je Fata? -Pa u frižideru, … i ona trenira!!!

Ulazi muž bijesan u spavaću sobu ,gleda svoju golu ženu , otvara ormar a u ormaru goli muškarac nešto malo manji od njega … okreće se prema ženi : – Ženo !!!! Tko je ovo ??????? Žena spušta glavu i kaže : – Dušo … to je Marko .
Čovjek izvlači Marka iz ormara , isprebija ga i izbacuje napolje . Dan drugi : Ulazi muž , otvara ormar , izvlači Marka , prebija ga i izbacuje napolje ! Dan treći : Utrčava muž u spavaću sobu , žena gola , otvara ormar a u ormaru ogromni , mišićavi muškarac . Muž se okreće ka ženi : – Ženo … a gdje je Marko???

Zaustavlja policajac pijanog čovjeka i legitimiše ga. Pijanac kaže da nema dokumente ali da će mu kazati gdje stanuje i da provjeri. Policajac ga pita: Gde živiš?? – U kući. Policajac: -A gdje je tvoja kuća?? – Pored komšijine. Policajac već malo ljutito pita: – A gde je komšijina kuća??? – Ako ti kažem nećeš da vjeruješ. Policajac već ljut i upita ga:
-Daj samo mi reci. – Pored moje!!!