Bože, šta da radim?? svaki dan mi je sve teže i teže :(

Imam 22 godine i sina od 3 godine i 2 mjeseca. Samohrana sam majka i ne znam ko je otac mog djeteta….

jer sam silovana. Desilo se to u noći kada sam slavila punoljetstvo. Manijak nikada nije pronađen, iako je to neko iz grada, neko ko me zna i koga ja znam. Pored sve moje muke i tuge i moja porodica se okrenula protiv mene, na najgori mogući način su me istjerali iz kuće samo mjesec dana nakon što sam silovana, a sve zbog toga jer sam odlučila da ne abortiram. Moju odluku su okarakterisali kao da ustvari i nisam silovana, već da sam sve izmislila, jer samo budala bi rodila dijete koje je začeto na taj način. Silovana sam i samo ko je to doživio zna koliko je teško, ali još teže mi je bilo kada sam morala birati između porodice i djeteta koje sam nosila i koje je raslo u mojoj utrobi. Odlučila sam se za dijete, jer nije ono krivo što je začeto na taj način, prvo, a drugo iskreno plašila sam se za svoje zdravlje i da u slučaju abortusa ne mognem više nikada da rodim. Sin mi je prekrasan, volim ga više od ičega, ali često se “uhvatim” kako razmišljam da sam možda pogriješila :(… teško mi je, teško mi je na sve moguće načine, od finansijskih, pa do zdravstvenih, tj psihičih :(… Iako sam žrtva, sredina u kojoj živim me nikako ne prihvata, a još manje mog sina, nedužno dijete koje već sada nazivaju raznim pogrdnim imenima. Ne znam kako sama da se izborim sa svim nedaćama, kako da počnem da živim život koji zaslužujem. Svaki dan mo je sve teži… ispovesti-

 

Sa dečkom spavam vec 5 meseci, početak je bio bolan za mene on mi je bio i prvi sad nakon 5 meseci ništa ne osecam koliko god se trudio a ima normalnu veličinu p*n*sa. On za to ne zna a bojim se ako mu kazem da ce to uticati na vezu a volim ga. Planiram da isprobam svoje telo na drugog muškarca čisto da testiram svoju vaginu, ja sam pod uticaja se*sa imam želju da istražujem svoje telo. Ne svidja mi se se*s bez osećaja… možda je do mene NECU DA SUDIM DOK NE isprobam sebe do max.

 

Ovako u braku sam 7 god, problem je sto moj muz svaku sitnicu okrene na svadju, ako se sminkam za koga? Ako se tusiram za koga? Muz mi ne dozvoljava da brijem noge, ruke, pi*ku hoce da sam skroz zapustena da ne bi kojim slucajem privukla muskarca… pocela sam da sirim smrad na poslu cak su kolege primetili koliko sam zapustena. Koleginica koja je moja podrska bila je zabrinuta pa me pitala sto ne brijem ruke dlake upadaju u testo (radim u pekari) ispricala sam joj moje probleme sa muzem i rekla da nisam normana sto ga slusam da je na mom mestu ostavila bi ga. Jedan kolega koji je prisluskivao nas razgovor, izvinuo se zbog neprijatnosti rekao da je uz mene da sam puno propatila da ne zasluzujem takvog coveka. Upoznala sam tog muskarca s kojim mi je lepo vidim ga na poslu samo pa odemo na kafu pod pauzom. Traje vec neko vreme…. Ja ne bi muza ostavila zbog drugog nego zbog same sebe jer se ne osecam lepo kad mi kazu da smrdim.

 

U braku sam 5 godina i našao sam ljubavnicu, mlada, studentica… Izađemo mi naveče i krenemo u hotel. Parkiram se ja ispred hotela, počeli se ljubiti…kad kuca neko na prozor. Ja se okrećem, vidim svoju ženu…Blago šokiran, spuštam prozor, ona se samo malo nagne kroz prozor i PLJUNE me u po face, okrene se i ode. Ljubavnica skonta ko je u pitanji, pljune me i ona, doduše više onako simbolično i ode i ona… a ja samo tražio malo zabave…

 

Ubrzo nakon svadbe, obzirom da smo iz vrlo malog sela, otišli smo da živimo kod muževog ujaka u velikom gradu. Ujak je stariji gospodin od preko 60 godina i živi sam u velikom stanu, jer mu je žena preminula prije 4 godine. Ja sam radila kućanske poslove, čistila, peglala, a mužu je odmah preko nekih svojih veza pronašao posao. Zbog posla moj muž je često bio odsutan, nekada i više od mjesec dana i to mi je mnogo teško padalo. MLADA SAM, KRV MI VRI, TRAŽI MI SE i iskreno nisam zamišljala da ću tako provoditi svoje mlade godine. Tako je jednom prilikom muž bio na terenu skoro dva mjeseca i dok sam tužna sjedila u svojoj sobi, ujak mog muža mi je prišao, sjeo do mene i počeo me tješiti govoreći kako zna kako mi je jer je i on bez žene više od 4 godine. U tom trenutku je svoju ruku spustio na moje koljeno i počeo da se približava “ribici”. Bila sam zbunjna, nisam znala šta da radim, kako da reagujem. To što pukušava sam već danima željela, ali ne sa njim, ipak je i ujak mog muža, a i stariji je od mene preko 40 godina. Bože, kako sam se osjećala u tih p ar sekundi, ali sam odlučila da se prepustim trenutku. Iznenadila sam se da čovjek u tim godinama može da radi one stvari sa ženom, ali je bio korektan. Iskreno malo mi je odvratno što to radim sa njim i uvijek kažem da nikada ne bih više, ali kada muž ode jednostavno nemam drugog načina da udovoljim mojim željama i potrebama, nego da budem sa njim, ponovo i ponovo. Opet sa druge strane kada pogledam, ono kada se tješim, nije to tako veliki grijeh što radim, jednostavno ja i ujak uzajamno zadovoljavamo potrebe koje imamo, i osim nas to niko ne zna i neće znati. Bilje nego da sam ne daj bože počela da spavam sa nekim drugim muškarcima dok mog muža nema kod kuće. TO BI TEK BILA PREVARA! Zar ne?