Bože sačuvaj kako me je samo osramotio!!! :(

Devojka sam od 24god imam završen fakultet, vezu od 3 godine… i sramota me je da kupim kondome.

E pa radi njih sam juče sa dečkom ušla u prodavnicu gde je on (moj partner sa kojim sam tri god i zna za moj problem) odmah sa vrata vrlo glasno i razgovetno pitao kasirku gde im stoje kondomi. Sasvim dovoljno da ga svih 9 osoba unutra čuje (da brojala sam) i vrlo diskretno pogleda. Ja u tom trenutku flipnem od panike i krenem da bežim iza rafova. Dečko primeti da odmičem i prodere se: “Milice, dođi da mi pomogneš da izaberemo kondome!” To je bio momenat kad su u mene svi ne baš tako diskretno gledali, kasirka doduše u pod da ne prasne od smeha ili šoka a ja obnevidela od sramote jedva dođem i grabim prvo što mi je pod rukom bez progovorene reči. Kasirka jedva uspeva da otkuca dok nas povremeno odmerava… jer jelte sa ovakvim nastupom mora da sam prostitutka ili smo narkomani koji zavisničku krizu pokušavaju da prebrode odnos, ili oba od ta dva!-Komični statusi-

 

Imam 15 godina, sad ću 16, a roditelji mi ne daju da izlazim često po klubovima. Prošle nedelje izađem u klubu, budem tu sa drugarom i upoznamo devojku. Završimo nas troje pijani u sobi kod te poznanice. Devojka i ja na jednom a taj poznanik na drugom krevetu. Krenemo da se vaćarimo poznanica i ja, sve super kad je drugar primetio grejalicu, upalio je i okrenuo prema svom krevetu. Prošlo je par minuta dok je ta devojka uopšte primetila da je na drugom krevetu toplije. Kada je primetila, ustala je i hladno se prebacila na drugi krevet. Ja suočen sa situacijom koja će se sigurno dogoditi odlučim da izađem iz sobe i da odem.

 

Kao dete znao bih da odem kod svoje tetke, koja je inace 15 godina starija od mene, na par dana i tamo prespavam. Ona, mlada i lepa u to vreme je bila često predmet moje bludne maste, uvece kada bismo legli sa spavamo ja bi bih bio preplavljen strascu i uzbudjenjen, s obzirom da je bila devojka, neudata i zivela sa babom, spavali smo zajedno u istom krevetu ja bih tada jedan dobar deo noci dodirivao njenu zadnjicu i polni organ nezno i lagalo..to mi je bio omiljeni deo u provodjenju vremena sa njom i dan danas kada se prisetim toga poprilicno budem uzbudjen, ne kajem se, ali nisam ni ponosan.

 

Napustio sam suprugu 2 dana nakon što se proodila. Rodila je bliznakinje, dvije prelijepe djevojčice, ali morao sam ih ostaviti, jednostavno više nisam mogao ni pogledati moju suprugu, a da ne govorim od nekoj nježnosti da joj pružim. Mislim da je iako u teškoj situaciji to od mene najpoštenije. Razlog moje iznenadne odluke, možda će nekome biti smiješan, ali… Moja supruga je insistirala da budem prisutan kada se bude porađala. Ja sam se protivio tome, ali ona je bila uporna. Na kraju sam i pristao i ono što sam vidio… uh, ne znam kako da napišem. Taj prizor dok su bebe izlazile i sve to bilo mi je skroz gadno, odvratno. Vjerujte čak sam na kraju morao da povratim od muke. Nakon toga koliko god sam puta pogledao moju suprugu, toliko puta mi se “okrenuo želudac”… Sjetim se to kako je dole… hm… ne znam kako da napišem i… Jednostavno nemogu biti sa njom. Na kraju sam samo 22 dana nakon toga oslučio da je napustim. Rekao sam joj da ne brine i da joj i našim kćerkama ništa neće aliti kada je finansijska strana u pitanju, ali jednostavno od tada sam prema njoj izgubio sva osjećanja koja sam do tada gajio. Mislio sam, iskreno nadao sam se da će me sve to proći, ali evo pola godine je prošlo i ništa. Tačnije, čak sam počeo prema jednoj djevoci gajiti osjećanja, ona iskrena. 10-ak godina je mlađa od mene, ali mislim da je onamoj novi početak…”Napomena, ova priča je izmišljena i ima za cilj da skrene pažnju na sve žene koje su ostavljene od neodgovornih i bezobzirnih muškaraca u taškim životnim trenucima… Na žalost, ovakvih slučajeva itekako ima!