Bože, koja sam ja grešnica!!! :(

Udata sam, od porođaja muž me nije pipnuo.

Pa sam rešila da nađem muškarca za seks. Svaku nedelju imam seks sa rođakom. Neki dalji rod ali i dalje rod. Znamo to oboje i krijemo veoma dobro. Ubija me to svaki dan iznova i iznova. Gadim se samoj sebi, tražila sam muškarca za seks, iznenada se pojavio moj rođak koji me poseduje celu. On čak pominje da se zaljubio, a ja stisnem zube da mu kažem- kraj- ali opet ponovo se nađem sa njim…. i opet i opet….Grešnica sam!!! Bože!!!-Videoteka-

 

Ulazi trudnica u autobus i traži mjesto za sjedenje… Niko od putnika ne želi da ustupi mjesto trudnici. Vidi ona mora pitati da joj neko ustane i dolazi do Muje i pita ga može li sjesti? Mujo je odmjeri od glave do pete i kaže: – ne može bona! -Pa jesi li ti čuo za bonton, pita trudnica? Ma kakav bonton, jesi li ti čula za kondom?

Policija napravi raciju i uhapsi sve prostitutke u gradu Bilo ih je tako puno da su neke morale čekati u redu pred ulazom u stanicu. Prolazi bakica i pita: -Kakav se ovo red napravio? Jedna se našali sa bakom i kaže: -Bakice, pa dijele se naranče. Bakica odluči isto stati u red koji se polako micao. I dođe ona pred policajca, a on se začudi: -Bakice, pa zar i vi?! -Je sinko, skinem ja protezu pa lagano cuclam.

Stoji Mujo u kafani za šankom, pije pive i vrti glavom, nezadovoljan. Gleda ga Haso i pita: – Pa što je, bolan, Mujo, što te muči? Mujo odmahne: – Ma pivo mi već ide na živce, i rakija, i sve … Haso mu kaže: -Vidiš Mujo eto šanse da prekinemo da se opijamo!!! A mujo će njemu: -Čekaj sad ću ja to riješiti!!! Izvadi mobitel i nazove broj s jedne vizitke koju je izvukao iz džepa, pa kaže: -Halo, jel’ to savjetovalište za alkoholičare? Haso i konobar ga zapanjeno pogledaju, kad će Mujo: – Jest? Odlično… hajd ti meni reci šta ja da pijem večeras, dopizdilo mi i pivo i rakija!!!!

Sjedi Fata s curama u kafiću, i malo pomalo one se lagano opijaju. Tako vesele prebace temu s mode na frajere, pa Habiba upita Fatu: -Fato, bona, koliko je tebi centimetara dovoljno za zadovoljstvo? Fata polupijana odgovori: -Osam ipo cenata je meni savršeno dosta! Habibi i ostalim curama ništa nije jasno zašto osam ipo?? pa je pitaju: -Pa, bona Fato, mi mislile da ti je dužinina važna …Fata se nasmije: -Jest, itekako je važna. Habibi i curama tek sada nije ništa jasno!!! Pa kako boba Fato samo onda osam ipo. -Ihhh to je idealna dužina kartica, Visa, American, Diners … meni svejedno!

.