Bože, kako sam bezobrazna prema mužu!!! :D

Imala sam nezaštićeni se*s sa ljubavnikom i ostala sam trudna…..

Pošto je bila letnja sezona muž i ja smo redovno išli na bazene, i ja sam mu rekla da sam najverovatnije zatrudnela u bazenu, zbog silnih spe*matozoida koji plivaju u vodi. Poverovao mi je, i rekao da prihvata dete i da ga ne abortiram. Baš imam dobrog muža, ponekad mi žao bude sto sam ga prevarila.

 

Sjedi ljubavni par na klupici i sad, frajer se nahvatao grudi i sve, sad bi čovjek da pokuša ono možda dobije: – Draga, jel bi tebi smetalo ako bih poželio udomiti svog ”prijatelja”!? – Opet ti!! Stalno navaljuješ, a već smo 100 puta pričali da nema ništa od udomljavanja prije braka. Zašto si dosadan?? Lijepo sam ti rekla da želim ostat nevina.  – Paaa, maco, hladno je, prijatelj bi se mogao prehladiti…ajde ga primi samo malo…evo samo do pola. On će biti sretan, a tebi će sve ostat čitavo. – Ma ništa ti ja ne vjerujem. – Aaaajjjdeeee evo, obećavam, samo do pola. Smilo va se ona pa će: – Ako je do pola, onda dobro. Ali, samo do pola!! I namjesti se cura, frajer jedva docekao i uvali ga kol’ko je dug i širok, misleći  u sebi: “Sad ćeš ga primiti cijelog, mamu ti kol’ko sam te morao nagovarati. Radi li frajer, radi a curi se svidjelo pa će: – Znaš šta, ovo je ludo, hajd ti stavi i drugu polovicu. A frajer će: Ma ni slučajno, dogovor je dogovor!!!

 

Raskinula sam vezu od godinu i 5 meseci pre 7 dana. Momak s kojim sam bila mi se zgadio, pozelela sam druge muskarce, imam jednog sa kojim imam odlican se*s inace obdaren momak sa 23cm i zadnjih par meseci sam samo trazila razlog za raskid ali sam bila kukavica jer sam navikla na sve s njim. Skupila sam hrabrosti i nakon sto je izvredjao mene i moj posao, kao i porodicu nazivajuci ih seljacinama, zalijepila mu takvu samarcinu da mu je trebalo nekoliko sekundi samo da dodje sebi. Sad se pitam kako sam uopste mogla biti s takvom osobom, a jos je vece pitanje kako to da nista ne osecam. Ne osecam nedostajanje, ljutnju, cak mi se i desava da zaboravim da sam i bila s njim. Uzivam u zivotu bez njega sa drugim muskarcima. Cak mi se i svidja neko ali imam osecaj da je prerano. Poenta ljudi, nemojte ostati u vezi jer mislite da ne mozete bez nekog, mozete.

 

Imam 46 godina i još uvijek obožavam JAHATI i biti JAHANA! U zadnjih par godina muž jednostavno ne može izmoći i zadovoljiti sve moje potrebe, a realno sam nikada nije ni mogao, vjerujte da mi se traži više nego kada sam imala 18, tako da sam “prisiljena” češće SREĆU tražiti POD drugim muškarcima. Kako postajem iskusnija sve me više pale mlađi muškarci, tačnije tinejdžeri. Jedan od njih je i sin moje prijateljice i sve bih dala me mali malo JAŠE. Davno bih ga startovala, ali ima samo 16 godina i nekako se plašim. Juče me zove njegova mama i kaže da mi je po sinu poslala neke haljine koje mi je prekrajala, ja sam kod kuće, muž na rekraciji i odlučujem da idem do kraja. Par minuta kasnije došao je, a ja sam ga lukavo uvukla u kuću pod izgovormo da vidim da li su haljine OK. Kada smo ušli počela sam se pred njim svlačiti i presvlačiti, naravno prije sam svukla donji veš sa sebe, gledao je u mene nijemo, sa obješenom vilicom do poda, a onda sam mu tako sa samo štiklicama na nogama prišla i upitala ga I KAKO TI TETA IZGLEDA DA LI MI ŠTA FALI… pri tome spustila svoju ruku na njegovo međunožje, a on mi je tada rekao FALI TETA, FALI TI MOZGA… te je otišao. Nije me uvrijedio, jer mislim da se uplašio, ono vjerovatno tako dobro, bujno žensko tijelo nikada nije u životu vidio, ali očekujem ja njega uskoro da sam dođe i traži što sam mu juče nudila, prosto, muškarac je, a mislim da sam toliko dobra da nema muškarca koji me ne bi JAHAO i koji ne bi želio da ga JAŠEM. Govorim iz iskustva.