Bože. gde mi je bila pamet!!! :(

Tako sam svaki put bezala od kuce da bi se izvukla kada bi me muz bi pitao gde idem, uvek bih govorila da idem…

kod frizerke. Imam ljubavnika sa kojim sam nekoliko meseci i stvarno mi je lepo kad me nategne od pozadi i sa njim ne mogu vam opisati kako mi je dobro, ali nije osoba sa kojom bi mogla biti ceo život. Ja sam sa njim samo ovako jer uživam u tom vođenju ljubavi i svemu tome ništa više od toga niti gajim osećaje prema njemu kao što gajim prema mužu. Njega stvarno volim i ne bih ga menjala za ništa na svetu, ali eto očito da ću morati samo zato jer sam pokušala se opet izvući na laž da idem kod frizerke. Ko za vraga on je otišao u grad do dućana i u istom tom dućanu sreo je nju kako kupuje sa svojim sinom nešto. Upitao je za mene a ona je rekla da nema pojma i da me jako dugo nije videla. Istog trena me nazvao i rekao da dođem po svoje stvari i da on ne želi više biti sa mnom te da će podneti rastavu jer ne moram više lagati da zna da imam drugog pored sebe trenutno. Svet mi se srušio nisam znala kuda bih sa sobom i baš me pogodilo ostala sam sama samo radi svoje glupe avanture i greške. A sada me i ljubavnik napustio-Videoteka-

 

Radim do pola 10. i posle posla ora**o zadovoljim sefa koji me nagradjuje povisicom. Muz je trebao da dodje po mene da me odveze medjutim morala sam da slazem da cu svratiti kod prijateljice. Pozajmila sam tu noc biciklu od firme i vracam se sa posla biciklom i posto jako daleko zivim od posla treba mi najmanje pola sata do kuce. Medjutim zbog dugog svetla automobila uperenih u mene nisam videla dobro stazu i upadnem u jarak dubok dobrih 5,6 metara. Sva se izlomim. Mrak,nigde nikog. Travurina u jarku,ja ne mogu da se popnem nikako a nemam kredita da nazovem nekog u pomoc. Nekako sam se iscupala odatle,bicikli ostavila tamo. Dosla kuci prljava,krvava oko 1 ujtru. Moj muz igra igrice na kompu,nije ni primetio da kasnim. Sutradan sam otisla a on i dalje ne shvata gde je problem.

 

Raskinula sam vezu od godinu i 5 meseci pre 7 dana. Momak s kojim sam bila mi se zgadio, pozelela sam druge muskarce, imam jednog sa kojim imam odlican se*s inace obdaren momak sa 23cm i zadnjih par meseci sam samo trazila razlog za raskid ali sam bila kukavica jer sam navikla na sve s njim. Skupila sam hrabrosti i nakon sto je izvredjao mene i moj posao, kao i porodicu nazivajuci ih seljacinama, zalijepila mu takvu samarcinu da mu je trebalo nekoliko sekundi samo da dodje sebi. Sad se pitam kako sam uopste mogla biti s takvom osobom, a jos je vece pitanje kako to da nista ne osecam. Ne osecam nedostajanje, ljutnju, cak mi se i desava da zaboravim da sam i bila s njim. Uzivam u zivotu bez njega sa drugim muskarcima. Cak mi se i svidja neko ali imam osecaj da je prerano. Poenta ljudi, nemojte ostati u vezi jer mislite da ne mozete bez nekog, mozete.

 

Isla sam ulicom u sorcu i krop topu, neki decko(nisam videla ko tacno) ide iza mene i skoro dolazi do moje zadnjice i samo odjednom necije ruke su mi na zadnjici ja se okrecem lupim mu samar kad ono to je moj decko. Osecala sam se grozno na putu do kuce sam mu se izvinjavala on je bio ljut to vece smo imali najbolji s*x…. Necete poverovati on je rakao da bi taj dan jos sto puta ponovio ali bez samara.

 

Devojka i ja smo se zabavljali još u srednjoj… Bili smo godinu dana u vezi i ona je igrom slučaja ostala trudna. Ja sam bio besan, za mene je to bilo nešto najgore tada… Ona je bila druga godina, a ja četvrta. Niko nikad nije saznao za naš problem. Sami smo na odmorima rešavali i ja sam doneo odluku i naterao je da abortira. Ona mi je sa suzama u očima rekla… “Da li znaš da ako abortiram, možda više nikad neću ostati trudna?”Ja sam joj rekao da ne brine i da će imati dece. Posle dva dana sam je odveo kod lekara i ona je abortirala… Posle samo dva meseca smo raskinuli, jer se ona povukla u sebe, posvetila se školi, a ja ludovao sa društvom i zezao se… Nismo se više ni viđali toliko po školi, kada bi se sreli samo bi klimnuli glavom u znak pozdrava. Završio sam školu i otišao na fakultet i više ništa nisam čuo o njoj. Danas sam je video posle 5 godina, ja sam šetao trgom sa ženom i dva deteta, a ona je sa svojim mužem šetala pod ruku… Drug mi je rekao da ne može ostati trudna. Žao mi je.