Bože, dugo sam razmišljala šta da uradim!!!

Prošli vikend je bila svadba mog brata. Za stolom nasuprot mene je sjedio stariji muškarac, mislim….

u odnosu na mene stariji, jer ja imam samo 16. Nakon što je popio koju čašicu više, počeo je da me gleda, namiguje, pokazuje očima prema WC-u i tako to. Pored njega je bila supruga i dvoje djece i to me činilo baš nervoznom, jer sam se plašila da ne ispadne da je njega zavodim, a i to što se tako ponašao prema meni mi je bilo baš odvratno, ono može tata da mi bude! Ustala sam od stola i otišla u WC da se sredim, a samo par minuta nakon što sam ušla pojavio se i on. Uplašila sam se i pokušala da izađem, ali je zaključao vrata, uhvatio me za ruke i rekao -GDJE SI SAD POŠLA, ZVALA SI ME I JA DOŠAO… Odupirala sam se koliko sam mogla, ali bila sam nemoćna. Podigao mi je haljinicu i nakon samo par sekundi već je bio u meni. Iako je trajalo samo par minuta, meni je izgledalo kao vječnost. Kada je završio SVOJE spremio se i izašao. Razmišljala sam da ga prijavim, optužim, ali šta bih time napravila, bilo pa bilo, samo bih pokvarila bratovu svadbu. “Sredila” sam se i vratila za stol, a on je sav sretan i nasmijan, sjedio, grlio i ljubio svoju suprugu. Odvratna scena, da barem mogu njegovoj jadnoj supruzi reći sa kakvim gadom od čovjeka živi… Da li su svi muškarci takvi i da li će i mene nekada kada se udam i moj tako ljubiti, nakon što “odradi” posao sa drugom. Jadne mi žene na ovome svijetu. -Videoteka-

 

Zovem se Tatjana, imala sam momka, bio mi je prvi i jedini, prvi poljubac, prvi se*s… prva prava veza, prva ljubav, s njime sam izgubila nevinost, kako vaginalno tako i a*alno… Postala mu žena, trudila se svaki dan da ga učinim najsretnijim čovekom na svetu. Nasla sam donji zenski ves ispod naseg kreveta, a, odlicno znam da nije moj, vadio se na to da je ostalo od bivse devojke.  Mislila sam da ćemo ostariti zajedno i da nas ništa ne može rastaviti. Ljubomorni ljudi su mu punili glavu lažnim pričama…. prevario me i tražio razvod. Mesec dana posle toga imala sam spontani pobačaj.. nije mi bilo ni na kraj pameti da sam možda trudna.. Svaki dan se budim u suzama… srce mi je slomljeno na sto komada, ne znam kako da nastavim dalje, život me razočarao. Zivim i dalje… ali mrtva sam iznutra.

 

Išao sam u Njemačku, 3 mjeseca radio na crnjaka da nešto zaradim, da meni i supruzi poboljšam život. 3 mjeseca nisam bio sa ženom, jedva sam čekao da dođem kući. Odma sa vrata sam navalio na suprugu kao da je nisam nkada, vrištala je od uzbuđenja, mislio sam ZAGORILA pa joj dobro. Cijelu noć smo bili budni. Ujutro kada sam krenuo do pekare po doručak ispred vrata me dočekala cjeduljica, na kojoj piše KOMŠINICE, IDUĆI PUTA ĆU DA ZOVEM POLICIJU… NOĆIMA NE SPAVAM ZBOG VAS! DOKLE VIŠE… Ne mogu da vjerujem, dok sam ja crnčio i patio se po njemačkoj, ona, moja voljena supruga se… Nisam joj ništa govorio, ali sumnja me izjeda, noćima ne spavam. Želim da saznam, a u isto vrijeme se bojim istine. 8 godina braka, života je na kocki. Ne znam da li ću moći podnijeti ako se obistini i bojim se moje reakcije.

 

Svaki put kad idem prosetati ili u kaficu obucem helanke, da me muškarci gledaju mlada sam i mislim da svi koji me gledaju da su pedofili koji bi da me iz*ebu . Neki dan šetam uz tržni centar napravila sam jos jedan krug samo da bi mi opet gledali u du*e, i eto problema, jedan ćovek oko 40 godina sedeo je u kaficu kada sam ja prolazila onda je ustao sa stola i krenuo da me prati, stigla sam ispred zgrade i na ulazu dok sam utkljucavala vrata pljusnuo me po dupetu i pobegao… tako sam bila ponosna na sebe što privlačim svakog muskarca da jedva cekam da izadem iz kuce i da me opet gledaju, ali kada dodu blize meni plasim se da mi ne naprave nesto. Kada dodem kuci mislim si zasto jos nisam hodala da me gledaju. Jesam li bolesna?