Blago njemu pa ima ovakvu pametnicu :D :D :D

Pre nekoliko dana sam sa mužem otišla u grad zbog kupovine, razgledali smo robu, kupovali hranu i sitnice.Kad smo izašli iz jedne prodavnice, zatekli smo policajca koji je pisao prijavu za pogrešno parkiranje. Prišla sam mu i rekla:
-Zar ne bi mogli imati više poštovanja prema starijima? Ovo prvi put vidim, mi smo penzioneri, zašto kažnjavate ljude kad nemaju da plate? Policajac nas nije udostojio pogleda i nastavio mirno da piše prijavu. Onda sam mu rekla da je “nacističko g*vno”. Na to je podigao pogled, oštro me pogledao i nastavio da piše još jednu prijavu, ovaj put za izlizane gume. Onda mu je moj muž rekao da je “najobičnija pe*erčina”. Policajac je mirno popunio drugu prijavu, zakačio ispod brisača, i nastavio sa pisanjem treće. Potrajalo je to dobrih petnaestak minuta. Što je on više pisao, to smo ga mi više vređali. Ali u stvari, gledajući sa našeg stanovišta, nema nikakve veze sa nama i nije nas mnogo pogađalo. Naime, mi smo u grad došli autobusom. Eto, otkad smo u penziji, pokušavamo malo da se razonodimo i zabavimo. To nam je veoma važno u ovim godinama!!!

Petogodišnji dečak pita drugaricu:  – Šta ćes traziti od Deda Mraza za Novu godinu? – Jednu Barbiku! A ti? – Ja ću tražiti jedan Tampon! – Šta ti je to.. Tampon? – Pa ne znam tačno… ali na TV-u kažu da kad imaš taj tampon onda možeš ići na plažu svaki dan, voziti bicikl, trčati, raditi sve sto ti se sviđa – a da niko ništa ne primeti.

Došao Mujo čestitati Fati Dan zaljubljenihi gleda u nju, gleda ne može skinuti oka s nje. Ukapira to Fata pa mu reči: -Mujo, nemoj me tako gledati, znaš da moje srce pripada drugom. A Mujo će: -Znam bona, ali imaš ti i drugih organa.

Kopaju Mujo i Fata krompir,pa Muji pukne drška od motike. Kaže mu Fata: -Bolan, idi kod Hase i pozajmi motiku,
dok ovu našu ne opravimo. Ode Mujo i razmišlja usput: “Doći ću kod Hase, on će mi dati motiku i reći da pazim da je ne polomim kao i moju. Ja, kak’i sam baksuz, ima da je slomim, a Haso, kak’i je baksuz, ima da me tuži i završićemo na sudu. Ja, kak’i sam ludak, ima da mu svašta kažem na sudu i da ga mlatnem, pa ću zaglaviti zatvor…” U tom trenutku, stiže on pred Hasinu kuću, izlazi Haso i pita ga: – Mujo, jarane, kojim dobrom? A Mujo će, kao iz topa:
-Ma nosi se u pi*du materinu i ti i tvoja motika