Blago bolnici koja ima plavušu :D :D :D

Muj’ca polako ide trotoarom. zaustavi se pored njega auto. U autu muškarac srenjih godina spušta staklo i kaže Muj’ci: Mali ako uđeš u auto daću ti 20 km!! Muj’ca pocrveni, odbije ga i nastavi dalje polako trotoarom. Nakon nekoliko metara opet se auto zaustavlja i sad mu kaže: A šta misliš za 30 km i jednu kesicu bombona!! Muj’ca mu ljutito nešto odbrusi i ubrza svoj hod ali ga automobil sustiže i kaže mu čovjek: Slušaj, ovo je moja posljednja ponuda: Dam ti 50 km i slatkiša kol’ko te volja samo uđi molim te!!! Muj’ca se osvrnu lijevo, desno i kaže ljutito:
Slušaj ćale kupio si tog glupog Yugu i sad se lijepo sam vozaj u njemu. Jasno!!!

Sjede Rus, Amerikanac i hvale se jedan drugom o dostignućima… Kaže Rus: Mi imamo toliko aviona da možemo sa njima pokriti cijelu Ameriku. Na to će Amerikanac: Ma ja ti to sve provučem kroz guzicu… Amerikanac se hvali i kaže: Mi imamo toliko tenkova da možemo pokriti sa njima cijelu Rusiju!!! A Rus će: Ma i ja to sve provučem kroz guzicu… Sjedi Bosanac i sluša ih, a oni će njemu: Jel’ Bosanac a šta vi Bosanci imate??? Ma vala mi Bosanci imamo tri metra bodljikave žice i hajd’ stisnite pa to provucite kroz guzicu!!!

 

Mlada žena dolazi kod pedijatra, unosi bebu i kaže doktoru: Doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle
sedmice izgubila oko 100gr. Doktor pogleda u mladu ženu, pa u bebu i kaže: Kako se beba hrani? Pa sisa doktore.
Molim vas svucite se do pola. Mlada žena se svuće i doktor poče polako da joj pregleda jednu pa drugu dojku. Polako ih steže, masira, podiže, vuće malo bradavicu jednu pa drugu i na kraju poče da vuče iz jedne pa iz druge bradavice.
Konačno završi pregled, pa kaže mladoj ženi: Nije ni čudo da dijete gubi na težini, vi uopšte nemate mlijeka. Naravno doktore da nemam, ovo je sin moje sestre…ali ipak mi je drago što sam dolazila…

Otišao Ciga lekaru i kaže: – Doktore, slabo mi žena uživa u se*su…Je l’ možeš da mi pomogneš?– A vodite li ljubav u mraku – upita lekar. – Pa da, doktore.– Probajte da upalite svetlo, pa mi posle reci kako je bilo. – ‘Oću, doktore, zašto da neću. Kroz tri dana, dolazi Ciga, sve se smeška. – Pa, Cigo, je li žena uživala? – Jeste, doktore, mlogo se radovala. A tek deca što se radovala, ne mogu ti opišem…