Bio je to dan za pamćenje!!!

Danas u McDonald’s zapazim jednog momka kako pogledom zraci, uvek kad ga pogledam on vec gleda u…

mene. Krenem u WC i on je krenuo zamnom i da sam imala s*x sa potpunim strancem u toaletu, zakljucali smo se iako je imao debeo peni* od kojeg sam umirala od bolova nekako sam izdrzala da ne vristim jer je bilo ljudi u muskom wcu. Bilo je fenomenalno. Opusteno, malo bolno, strastveno, oboje smo se smejali i uzivali. Sad razmisljam koliko je to zapravo i nemoguce danas. Cak i da pozelis nesto takvo verovatno ce pomisliti da si laka, cudak ili ludak. A kvalitetan s*x ne mozes pruzati ako nemas pouzdanog partnera. Iako nikada u zivotu kombinaciju nisam imala vec samo ozbiljnu vezu ne mogu da kazem da nisam pozelela dugu strastvenu noc sa strancem. Naravno, samo u slucaju da nisam u vezi.-Videoteka-

 

Najveći blam sam doživeo prošle godine kad sam prolazio kraj komšijine kuće i komšinica je sređivala cveće i sagnula se napred i bas su se jasno videle njene gacice. Pošto sam joj se zagledao u zadnjicu nisam ni primetio da joj muž stoji ispred mene. Prošao sam pored njega i pošao da ga pozdravim,od sramote umesto da kažem “Šta ima?” ,ja se zbunim i kažem mu “Šta je?”. Čovek me je samo ispratio pogledom.

Juče sam prvi put u životu videla dečka u prolazu u trenerci videla sam da je nadaren, otišla sam u kafić i on je sedeo iza mene, dok sam bila u kafiću sam primetila da me gleda stalno, I ja sam njega jer je bio savršen. Kada sam prošla iz kafića primetila sam da me zapratio na instagramu I ja sam njega, istog momenta mi se javio. Dopisivali smo se celu noć I baš dobro upoznali, on je isti kao ja, isti, isto razmišljanje. Ugovorili smo sastanak i videli se danas, otišli smo u isti onaj kafić u koji smo se juče prvi put videli i sedeli smo 2 sata i posle otišli u šetnju i smuvali se. Rekla sam mu da je dečko mojih snova jer je stvarno takav. Da li je ovo previše dobro da bi bilo istinito? Da li je ovo prava romansa u najavi?

Nikome nisam ovo rekla. Nisam smela-mogla. Poslednje dve godine me sek×ualno uzbuđuju žene, a muškarci sve manje. Da se razumemo, od malena su mi se svidjali muskarci i bila sam zaljubljena mnogo puta. Zato sada ne znam sta mi se dogadja. Ali kad pijem kafu sa bratovom zenom ja se uzbudim i krenem da se tresem, zamisljam nju i nene u pozi 69 i to me sve vise lozi. Pokusala sam da ne razmisljam o tome da mislim samo o muskarcima i odjednom osetim pad za se×som, a kad pocnem da razmisljam o zenama uzbudim se da to nije normalno.

Posle 12 godina braka moj muž i dan danas misli da sam bila nevina. Da čuvala sam nevinost gde treba da se čuva ali imaju i drugi načini da uživa (analno). On me voli pazi i mazi i čuva kao malo vode na dlanu. A da zna što ne zna…. Neće nikad ni saznati, a bilo ih je ….više nego puno. Sa svakim sam pristajala na an×lni se×s cak osecam uzitak u to, ne znam da li sam jedina zena koja moze da prima u gu×u i da svr×i ako se malo mazi.