Bila sam spremna samo za frajerčine!!

Uvek su me privlačile “frajerčine”, oni što su sve devojke zaljubljene u njih  koji mogu da imaju svaku, a takvi nikad nisu bili spremni na vezivanje. Uvek sam bila s takvima po dva-tri meseca, spavala bi sa njima prvo veče, dala sve od sebe da ga ispraznim, bila bih analna devojka zbog moje pozadine usrecivala penise, a onda bih čula ono čuveno “Nisam ja spreman za vezu.” Onda sam upoznala njega, mog muža. U početku je glumio frajerčinu, ali gluma je bila vešta, i ja sam pala na to. Zaljubila sam se u taj šarm, šmekeraj, ma gluposti, nije čak bio ni lepotan. Posle sam se zaljubila u njegovu ličnost, karakter, osobine. Na kraju se ispostavilo da sam ja glupa, on je samo glumio, nije čak ni bio s mnogo devojaka. A ja sam s njim izgubila nevinost.Ne smeta mi to što je glumio, i bolje što nije jedan od onih s kojima nikad ne znaš na čemu si. I dalje sam zaljubljena i volim ga! Tako da, momci, samopouzdanje treba da bude broj jedan kad prilazite devojkama.

 

Udata sam, se*sualni zivot nemam otkako sam rodila divnu cerkicu. Za vreme jedne svadje muz je priznao da sam postala neprivlacna otkako sam rodila cerku… istina je da sam se ugojila dva kilograma, da sam neprivlacna ne bih rekla. Pocela sam traziti utehu u drugim muskarcima. Sretala sam cesto jednog coveka na bazenu koji je malo stariji od mene,i mogu reci da mi se svideo, primetila sam ogroman izrazaj “dole”. Ima vec godinu dana od toga a ja ne mogu prestati razmisljati o njemu. Znam da je i on mene primetio tamo,saznala sam mu i ime u medjuvremenu ali nekako mi ponos nikako ne da da mu posaljem zahtev ili nekako da napravim prvi korak. Vec postaje previse iritantno to koliko razmisljam o njemu. Volela bih da se kre*nemo dugo cekam na to ili nek prestane da mi se svidja. Samo nek se vise nesto desi, jer je ovo nepodnosljivo!

 

Svekrva i muž mi godinama prigovaraju da sam ljenčina i neradnik. Ustvari sam diplomirana pravnica i nisam željela da se spuštam i radim kojekakve poslove. Međutim morala sam nakon svih ovih godina popustiti i danas sam počela da se obučavam za rad u jednoj poslovnici igara na sreću. Mislim posao ispod svakog nivo, ali jednostavno sam morala pristati da radim taj posao… Oko podne je došao šef svih poslovnica u gradi i rekao mi da treba da pođem sa njim na DETALJNE RAZGOVORE… Nisam mogla ni da pretpostavim o čemo je ustvari riječ, krenula sam sa njim, a ubrzo smo stigli pred jednu stambenu zgradu. Rekao mi je da je tu stan i ako sam stvarno zainteresovana za posao da moram sa njim da se “malo družim” u tom stanu. Spustio je svoju ruku na moje koljeno, a ja sam tada u sekundi skontala kako da cijelu situaciju okrenem u svoju korist, ipak sam ja diplomirala pravo i to na DRŽAVNOM FAKULTETU. Rekla sam mu da sam diplomirana pravnica i ako mi može obezbijediti posao na tom nivou obrazovanja, da ću bez problema da sa njim odem u taj FAMOZNI STAN i to ne jedanput, već koliko god puta to zaželi. Rekao mi je da nije nikakav problem jer uskoro baš treba da prime jednog pravnika, ali da do tada treba da radim u poslovnici. Proveli smo sat, sat i pol u tom stanu, odnos, kao i svaki drugi odnos koji sam do sada imala u životu… tačnje nije, jer ovaj  će mi obezbijediti dugo očekivani posao u struci, a i dobila sam 10 eura da se počastim.Čudni su ti putevi sudbine…

 

Išao sam u Njemačku, 3 mjeseca radio na crnjaka da nešto zaradim, da meni i supruzi poboljšam život. 3 mjeseca nisam bio sa ženom, jedva sam čekao da dođem kući. Odma sa vrata sam navalio na suprugu kao da je nisam nkada, vrištala je od uzbuđenja, mislio sam ZAGORILA pa joj dobro. Cijelu noć smo bili budni. Ujutro kada sam krenuo do pekare po doručak ispred vrata me dočekala cjeduljica, na kojoj piše KOMŠINICE, IDUĆI PUTA ĆU DA ZOVEM POLICIJU… NOĆIMA NE SPAVAM ZBOG VAS! DOKLE VIŠE… Ne mogu da vjerujem, dok sam ja crnčio i patio se po njemačkoj, ona, moja voljena supruga se… Nisam joj ništa govorio, ali sumnja me izjeda, noćima ne spavam. Želim da saznam, a u isto vrijeme se bojim istine. 8 godina braka, života je na kocki. Ne znam da li ću moći podnijeti ako se obistini i bojim se moje reakcije.