Bila sam neiskusna i plašila sam se!!!

Pe*is mu je zaista bio impresivan – ogroman, lepo oblikovan i vrlo uljudan…

pošto je uvek ustajao kada g*la dama uđe u prostoriju. U to vreme sam bila dosta neiskusna i sama pomisao na se*s me je plašila, a kamoli na se**s sa tolikim pe*isom. Međutim, seks je bio fantastičan i uskoro sam ustanovila standard po kome sam muškarce cenila samo po veličini pe*isa misleći da veličina garantuje zadovoljstvo. Zapravo, imala sam tako iskrivljenu verziju realnosti da sam postala ubeđena da je sve manje od 20cm minijaturno. A onda je naišao on. Svideli smo se jedno drugom i bio je strašno zanimljiv. Nijednom mi nije poslao sliku svog pe*isa niti sam ja to tražila. A onda smo jedne večeri otišli kod njega. Stan mu je bio u užasnom stanju ali sam rešila da to zanemarim. On je nosio široke pantalone a onda je skinuo majcu pa sam videla da mu je telo prekriveno ožiljcima za koje mi je rekao da ih je dobio jer je glumio kao kaskader u mnogobrojnim akcionim filmovima. Sve u svemu bio je inteligentan, obrazovan i zanimljiv.

Privlačio me je sve više i više. Počela sam da mu dodirujem ožiljke, a onda mi je ruka skliznula i skinula sam mu pantalone. Mislila sam da za mene nema više iznenađenja kada je u pitanju veličina pe*isa ali ovaj je bio više nego ogroman. Zapravo bio je toliko ogroman da bi njegova veličina uplašila i najiskusnije. Prisetila sam se da sam se isto tako plašila i ogromnog pe*isa svog bivšeg dečka, a da mi je posle bilo fantastično i rešila da isprobam i ovog frajera. I tek što smo krenuli meni su suze krenule od bola, a još nije ni sasvim ušao u mene. Svaki centimetar me je boleo. Poze koje su mi inače omiljene sada su bile agonija jer sam imala osećaj kao da mi bokser udara u matericu. Probali smo sve: dogi stajl, ja na njemu, on na meni i još hiljadu stvari ali ništa nije pomoglo.

 

Moj drugar se zabavljao sa devojkom nekoliko meseci ona je inace bila nevina voleli su se on je cekao….bez zurbe kada ce prvi put spavati.  Jedne veceri smo se napili kod njega kuci bilo je jos par devojaka sa nama a on se nesto posvadjao sa devojkom i otisao sa drugom da spava a ja nemajuci kuda legao sam pored njegove devojke poceo sam da je zadirkujem malo i da se salim sa njom kako bih joj popravio raspolozenje a ona je to shvatila ozbiljno pa se prepustila poljubcima dodirivanja cak sam uspeo i golu da je skinem. Nisam se nadao rekla mi je: -lezi preko mene- tako sam i uradio a ona me je uhvatila dole i stavila ga u nju skinuo sam joj nevinost, cepali smo se skoro citave noci. Ujutru dosao je moj drugar a njen decko i video da smo spavali ali se nije zabrinuo sve dok nije video da je posteljina u crveno umazana, e tada je znao da je igubila nevinost i da je dzabe cekao…a li nije do mene ona je to želela.

 

Danas sam nakon 12 godina braka prvi puta prevarila mog muža. Ovaj vikend sam bila sa direktorom na jednom seminaru i desilo se. Ni sad ne mogu da vjerujem, diroktor je skoro 20 godina stariji od mene, ima 52 godine, ali je nevjerovatno spretan u krevetu. Prvi put sam osjetila ONO NEŠTO, ne mogu riječima opisati, bilo je fenomenalno. On je već duže vremena razveden i dok smo ležali u krevetu ponudio mi je da se preudam za njega, da ostavim muža i dvije kćerke i počnem da živim sa njim. Rekla sam mu da ću da ozbiljno razmislim o ponudi… iskreno ovog trenutka bi se udala za njega jer u njegovom zagrljaju sam se prvi puta osjetila kao dama, osjetila sam da je cijeli svijet moj, da mogu sve što poželim, ali malo me muče kćerke, imaju 10 i 6 godina, mnogo su vezane i za mene i za mog muža, ne znam kako bi reagovale, opet sa druge strane nisu jedine kojima su se roditelji razveli, a i novac bi mogao nadomjestiti sve… Stvarno ne znam, totalno sam zbunjena, osjećanja su mi totalno pomiješana… pruža mi se prilika da uživam u životu i ne smijem je propustiti.

 

Imam 34 godine i u braku sam sa ženom koja ima 28 godina. Moja žena obožava otpozadi, mogu reći za sve ove godine da je prava je*ulja. Ja sam solidnog izgleda i u dobroj formi koju odrzavam redovnim treninzima mogu reći da mi je veliki a Jelena je prava s*x bomba. inace njen zastitni znak, zategnuta gu*a i duge noge, a sve ovo je kod mene i pored ponosa na “ulov” izazivalo ljubomoru. U se*u je bila odlicna, pogotovu da napali striptizom ili sto smo oboje voljeli se*y slikama koje mi stignu dok sam na poslu. Zamislite kako inspirativno djeluje njena slika u se*y vesu ili dok se tusira a stigne vam u sred sastanka. Ipak i u nasem sek*ulanom zivotu bile su taboo teme kao an*lni s*x koji nije htjela. Voljela me je, mislim i dalje me voli, i bila mi vjerna sto je meni davalo veliko samopouzdanje a posao kojim se bavim…