Bez dlake na jeziku poslije dodjele nagrada oglasio se i Aca Lukas.

“Sa Jelenom trenutno ne govorim. Nemam potrebe da se mirim, niti viđam sa estradom.

Sa mnom su se mnogi družili po principu, ako ne možeš da ga pobijediš, pridruži mu se. Dosta mi je više silovanih prijateljstava,”

Ipak je stao u njenu odbranu kada su procurile fotografije koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.

“Reagovao sam kao muškarac, kao čovjek koji brani prava žena, iako sam osuđen za nasilje u porodici. Ali, svi znaju da sa tim nisam imao ništa. Tragedija je da muškarac ovako ponižava ženu, trebalo bi da postoji krivični zakon za tako nešto,”

“Degutantno mi je to slanje ***lnih organa, ja mislim da to nije Jelena na slikama. Jezivo je što je taj đilkoš to objavio. Za mene svi vičite, Aca je preljubnik, ali dok nemate materijalne dokaze, ne plašim se. Ako bih ja progovorio, raspalo bi se 400 brakova, gorjela bi zemlja, ali mene to ne bi učinilo sretnim,”

 

Kako su se, pred sam kraj protekle sezone “Zvezda Granda”, na krv i nož posvađali Jelena Karleuša i Aca Lukas, pa čak i do te mere da u samom finalu nisu razmijenili nijednu riječ niti se pozdravili, tokom cijelog ljeta se spekulisalo da li će sjediti zajedno u žiriju predstojeće sezone ovog muzičkog šou-programa.

Prije nekoliko dana donijeta je odluka da Aca ipak neće biti dio žirija, ali nisu bili poznati razlozi koji su stajali iza ovog presedana. – Nemam veze sa činjenicom da Lukas više nije član – kratko je Karleuša putem Tviter naloga stavila tačku na spekulacije da je ona razlog što Acu više nećemo gledati u žiriju “Zvezda Granda”.

Naposlijetku se oglasio i sam Lukas, potvrdivši  saznanja ga nećemo gledati u ovoj sezoni muzičkog takmičenja.

– Nisam više u “Zvezdama Granda” i nije smak svijeta. Ne znam zašto se oko toga podigla velika halabuka. To je za mene bio samo vid zabave i ništa više. Ono što me trenuto zanima su moja djeca sa kojima odlazim na more. Za “Zvezde Granda” me baš briga – rekao je za Svet Aca, a na spomen Jeleninog imena i toga da li ona ima nekakve veze sa njegovom odlukom da se više ne nađe u ovom takmičenju, pjevač je kratko odbrusio:

– Šta ja imam sa tom ženom?