Baba se hvali da je bila sa intelektualcem :D :D

 

Dolazi žena sa sinom u policijsku stanicu i kaže jednom policajcu: Želim da zaposlite mog sina kao policajca!

Dobro gospođo, a zašto želite da bude policajac? – upita policajac.

-Zato što je dosta glup.

-Pa dobro, ali mi to morate dokazati!

-Hajde sine, idi dolje i vidi jel’ mama tamo? Dečko ode dolje, a policajac će na to:

-Stvarno je glup, mogao je to vidjeti kroz prozor.

 

Pre par noći napalimo se ja i muž, trebali voditi ljubav, s obzirom da sam ja avanturista, ja njemu kažem: “Dragi ajde da se malo igramo uloga, ti budi zgodni masažer a ja ću kao doći tebi na masažu.” Znam da nije originalno, ali treba se napraviti ugodno sa korisnim… I kaže on meni hajde može super, ti se idi spremi… I nakon nekoliko minuta ja se sredila dolazim do naše spavaće,  kad ono na vratima piše “ZATVORENO!”

 

Žali se Fata Muji: -Joj Mujo šta da radim? Šef mi se udvara traži da me kresne i nudi mi 300 eura da mi baci, dok ih ja kupim on će da me kresne.. Mujo trlja bradu i kaže Fati:

-Znaš Fato kriza je nek on baci 300 eura na pod ti mu se na**zi i pokupi pare. Ma brzo će to da bude. Fata kaže Muji:

-Dobro moj Mujo kako ti kažeš! Odlazi Fata na sasatanak sa šefom. Prolazi sat, dva,tri nikad Fate kući. Kad eto ti Fate već noć. Mujo:

-Pa dobro Fato gdje si do sada?? A Fata mu kaže:

-Zamisli moj Mujo đubreta, bacio mi 300 eura u kovanicama.

 

Dosadno Muji pa odluči malo lutati po šumi. Vraća se Mujo iz šume sa par kila gljiva. Fata ga zaprepašteno pita: Mujo, što ti je bolan to!? Mujo: Pa Fato gljive. Fata: Ma znam ali to su otrovne gljive. Mujo: Pa bona Fato ne berem ih da jedem, nego da ih prodajem!!!

 

Jedan naš seljak se dovezao traktorom do imanja svog komšije i pokucao na vrata. Dečko od oko 9 godina mu je otvorio, a ovaj ga upita:

– Da li su ti mama i tata kući? – Ne, otišli su u grad.

– A tvoj brat, da li je on kod kuće? – Ne, i on je otišao s mamom i tatom. Seljak je stajao nekoliko minuta premještajući se s noge na nogu i mrmljao nešto sebi u bradu. Dječak reče:

– Znam gdje su svi alati ako vam treba nešto, ili mogu tati prenijeti poruku. Seljaku je očigledno bilo veoma neprijatno pa konačno reče:

– Pa, stvarno sam želio razgovarati sa tvojim tatom. Naime, tvoj brat je napravio bebu mojoj kćerki. Dječak razmisli trenutak:

– Da, zaista biste morali sa tatom popričati. Znam da naplaćuje 30 maraka za bika i 20 maraka za vepra, ali ne znam koliko će tražiti za brata….