Baba ipak najbolje vidi :D :D :D

 

BONUS.

Ulazi policajac u knjižaru i čuje kako se kupac i prodavač svađaju. Ja sam policajac, zašto se svađate? Ovo traži bilježnicu s krugovima! – kaže prodavač.Primi policajac čovjek za uho i izbaci iz knjižare govori: Marš budalo nepismena, tko je vidio bilježnicu s krugovima! Hvala, hvala, što ćeš ti? – pitajte prodavača.Dajte mi globus Hrvatske za treći razred.

Imala majka tri kćeri. Bila je vrlo radoznala pa je željela saznati što joj kćeri rade noću sa svojim dečkima. Tako jedne večeri možete se prisluškivati ​​na vratima. Ode prvo kod najstarije kćeri. Sluša, sluša i čuje jecaje, dahtanje itd. Onda stane ispred vrata gdje je bila srednja kći i opet čuje sve kao i kod najstarije. Na kraju stane ispred vrata sobe najmlađi kćeri i tu ništa ne čuje. Sutradan pita majke najmlađu kćer: Draga moja, što je radila sinoć sa svojim dečkom kad se ništa nije čulo? Pa mama, zar mi nisi rekla da punim ustima nije pristojno priča?

Dolazi plavuša u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute dolazi i kupuje još jednu i tako nekoliko puta. Radnik za blagajnom je pita: Pa šta će vam toliko karata za jedan te isti film? Ona odgovori: Znam da je dovoljna samo jedna, ali onaj kreten na ulazu mi je uvijek podere.

 

Oženio čiča mladu ženu. Prolazi vrijeme, ona nikako da zatrudni. Ode čiča kod doktora da ga pita za savjet.
-Evo vam specijalna teglica, u njoj mi sutra donesite svoj uzorak, pa ćemo vidjeti gdje je problem. Sutradan dolazi čiča, teglica prazna! – Zbog čega ste donijeli praznu teglicu? pitajte doktora – Doktore, sve sam pokušao, ali ne ide. Prvo sam pokušao sam, a zatim sam zvao ženu da i ona proba, ali ne ide. Mučili smo se cijeli sat. Onda žena pozove komšinicu. I ona je cimala i vukla se na razne načine, a onda je pokušala zajedno sa mojom ženom, ali ništa. Zatim komšinica pozove svog muža. On je mlad i vrlo jak čovjek. Trudio se i ja, lijevo i ja rukom, sav se preznojio, ali nikako ne ide! Poklopac je vjerovatno zaglavljen, imate li drugu teglicu?

Šezdesetih godina prošlog stoljeća u toku je bio hladni rat izmedju Sjedinjenih Država i Sovjetskog Saveza i strah od komunizma je vladao u razvijenim zemljama zapada. Jednoga dana utrči u ured predsjednika Sjedinjenih Država jedan njegov savjetnik, sav uspaničen. – Predsjedniče, Rusi su se spustili na mjesec i počeli su ga bojati u crveno. Već je skoro četvrtina mjeseca obojena. – U čemu je problem? – Ali predsjedniče, ako ga pobojaju do kraja, komunistički simbol će stajati nad glavama svih stanovnika svijeta. – Ne brini se za to, pustite ih da rade. Nakon 2 dana isti savjetnik ponovo se obrati predsjedniku. – Gospodine, već je više od pola mjeseca obojano u crveno. – Nema problema, samo ih pusti da farbaju. Sutrada savjetnik uđe u predsjednički ured s pognutom glavom i tužno kaže:
– Gospodine predsjedniče, ako pogledate kroz prozor, vi ćete vidjeti svoj posao; cijeli mjesec je crven. – U REDU! Sada pošaljite gore brzi svemirski brod i preko naslova “Coca-Cola”.