Auuu, dobra!!!! :D

 

Došla plavuša kod ginekologa i reče:-Gospodine doktore , ja imam vaginu pektoris!! Doktor ju je blijedo gledao, pa se uznemirila. -Zašto me tako gledate, doktore,  ja imam vaginu pektoris. Hoćete li me liječiti ili ne? A onda je doktor krenuo skidati hlače… Plavuša mu kaže: -Što to radite doktore???! A doktor će smireno: -Ne brinite se, montirat ću vam penis mejker!

Čovjek radi u kancelariji s kolegicom plavušom i razgovaraju. -Mislim da bi mi dobro došao koji dan odmora kaže svojoj kolegici. -A, kako misliš to izvesti? Upita ga plavuša. -Evo kako, kaže on i pope se na ormar. Nogama se zakači za vrh i objesi se naglavačke. Ulazi šef, vidi ga kako visi i kaže mu: -Za ime Boga, šta radiš to? -Ja sam sijalica odgovori on. -A, ja mislim da bi bilo dobro da uzmeš nekoliko dana odmora. Muški se otkači sa ormara i izađe iz kancelarije. Plavuša krene za njim. -A, gdje ćeš ti? Upita šef plavušu. -Kući, ne mogu raditi u mraku kaže plavuša i ode i ona.

Na času nastavnik kaže učenicima: – Ko odgovori na moje slijedeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine! Perica uzima komad školske krede i baca je na tablu. Nastavnik: – Ko je bacio kredu??? Perica: – Ja!!! Idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!