Angelina Jolie odlučila: Dosta mi je muškaraca, postajem lezbejka!

Na jednoj stranom portalu pojavila se vijest da se glumica Angelina Jolie toliko razočarala u muškarce da je odlučila da se vrati u fazu svoje mladosti i ponovo postane lezbejka.

a-d

Naime, prema navodima ovog portala i izvora bliskog slučaju Angelina je pozvala svoju bivšu devojku Jenny Shimizu i obnovila kontakt sa njom.

screenshot-6

– Angelina je pozvala Jenny i požalila joj se da joj je dosta muškaraca te da želi ponovo da bude lezbejka – tvrdi izvor.

Mnogi prijatelji poznate glumice prokomentarisali su da uopšte nisu začuđenim ovakvim razvojem situacije kada je Angelina u pitanju, i dodali da su samo čekali trenutak kada će se to i desiti.

foxgroup2

– Jenny nije jedina devojka sa kojom je Jolie bila u vezi, ali joj je ona bila jedina ozbiljna devojka. Njih dvije su se upoznale na snimanju filma “Firefox”, kada su i započele vezu, ali su ubrzo raskinule, a onda se Angelina udala za Jonnya Lee Millera – tvrde njeni prijatelji.

 

 

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/262833/angelina-jolie-odlucila-dosta-mi-je-muskaraca-postajem-lezbejka#sthash.oRBG345I.dpuf