ANA KORAĆ IZVADILA JEDAN PAR REBARA

“Nijedan doktor u Srbiji to ne radi, pa je izbor pao na Tursku”

Starleta i rijaliti učesnica Ana Korać se navodno podvrgla još jednoj estetskoj operaciji, kako bi smanjila obim svog struka.

Koraćeva je nedavno bila u Istanbulu, gde joj je urađena operacija vađenja rebara, za šta je iskeširala 7.000 evra, piše “Alo”.

– Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtev da već tanak struk suzi još više.

Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i verovala da će postići rezultat kakav je htela. Želja joj je bila da obim struka bude oko pet centimetara manji.

 

– Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara,

a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dve nedelje, a ova intervencija je koštala 7.000 evra.

U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama – zaključuje ovaj izvor.