Ali ja sam Srbin!!! :D :D

Prolazi kondukter vozom i viče: – Karte na pregled! Prilazi jednom klincu i kaže:– Mali, imaš li kartu? A klinac će:
– Ja sam Srbin. Kondukter se kiselo nasmije i opet: – Ok, ali imaš li ti kartu? A klinac: – Ali ja sam Srbin. Kondukter popizdi: – Ma zaboli me šta si, ima da letiš bez karte!!! Na prvoj slijedećoj stanici izbaci on klinca iz voza. Stigne voz na glavnu stanicu, izađu svi putnici, a kroz voz prolazi mašinovođa. Prilazi kondukteru i kaže mu: – Brate, da nisi video mog klinca? A kondukter se lupi po čelu: -Jao, brate Srbo, izvini.

Došla plavuša kod lekara, sjedne, prekriži noge i počne se žaliti: – Doktore, pomozite, imam jedan velik problem …
Doktor se nagne naprijed i sa zanimanjem je upita: – Recite, što vas muči? Plavuša se požali: – Jednostavno nema mi pomoći … kad vidim nekoga da pali cigaretu, odmah poželim seks … Doktor se uvali u stolicu, izvuče cigaretu i reče: – Samo vi nastavite …. nadam se da vam ne smeta ako ja zapalim …

Dolazi Perica iz grada i kaže ti njemu otac: -Perice sine, da ti tvoj tata kaže nešto!! Kad budeš imao prvo seksualno iskustvo kaži ti svom tati, a tata ima da janjca okrene i to će biti naša tajna. Perica se lijeno okrenu pa će: -Imao sam ja tata već prvo iskustvo Otac sretan pa mu kaže da čestita i pita ga: -A ko je ta sretnica sine?? -Pa znaš tata, ja i Muj’ca smo se igrali mame i tate!!! Pericin otac šokiran saznanjem, pa će Perici: -Samo još nemoj da mi kažeš da si ti bio mama?!! A Perica će: -Znaš šta stari, izgleda da ćemo mi kod Muj’cinog tate na janjetinu.