Aca Lukas odbranio starletu sa kojom je bio: Ona je prva liga, briga me čime se bavi!

U jeku afere “Elitna pros..tucija” oglasio se i Aca Lukas, bivši dečko starlete Božane Vujinović, koja se navodno nalazi u “katalogu” nedavno uhapšenog m.kroa Mihajla Maksimovića. Folker kaže da većina muškaraca u Srbiji koristi usluge “dama noći”, ali se u javnosti prave blesavi. On je takođe napomenuo da pros..tuciju treba legalizovati!

– Božana je prva liga! Ona je dobra i pametna djevojka i prije svega moja prijateljica. a da li se bavi time, mene ne zanima. Uostalom, ne vidim ništa loše u tome ako se to radi na pravi način. U većini zapadnih zemalja pros..tucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas?! Te žene tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez… Rade kao i svi drugi. Ajde da ne cinkarimo te djevojke, već da legalizujemo pros..tuciju i da nemamo više ovakvih problema – kaže Lukas u dahu.

Aca smatra da će svi imati koristi od legalizacije pros..tucije.

– To je sasvim normalna stvar u svijetu i postoji od pamtivijeka. Svi sve znamo, a pravimo se blesavi! Ajde da odredimo šta može, a šta ne. Ako hoćemo da budemo korisnici tih usluga, neka se sve legalizuje, neka se odredi i ustanova za to i neka na njoj piše “Ovdje se j.*e za lovu”! – napominje pjevač.

Lukas se pita koji bi muškarac ostao na slobodi kada bi kažnjavali i sve muškarce koji angažuju pros..tutke.

– Ono što je nelegalno, mora da se sankcioniše, saglasan sam s tim. Ali, koji muškarac nije imao dodirnih tačaka sa pro..itucijom?! Ajde da budemo pošteni. ako je ovo krivično djelo i treba da poštujemo zakon, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Ali tu postoji jedan problem. Kada bi sve išlo po zakonu, nisam siguran da bi imao ko da zaključa sve one koji bi trebalo da se nađu iza rešetaka. Evo, javno kažem, objesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te djevojke za pros..tuciju nikada nije imao veze sa njima – zaključuje folker.

– Da se ne lažemo, niko ovdje nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se bave pros..tucijom i tvrdim da su one moralnije od ovih što glume poštenje! Je l’ su poštenije one žene što se j..u sa komšijom kada im muž ode na posao ili ove što to rade za lovu?! – pita se Lukas.

Lukas je svojim otvorenim mišljenjem mnoge iznenadio, pa samim time nije ni čudo što je ostao bez supruge Sonje.

 

OZVOR: (Informer.rs) i Eskluziva