A SVE SE NEMA: KUĆE ESTRADNJAKA VREDE MILIONE

Ceca ima spa i fitnes centar, Breni sve u pozlati, folkerka se baškari u DVORCU, a Čola je iskeširao čak 850.000 evra.

Spa centar, bazeni, fontane, velika dvorišta, dečji kutak – samo su neki od sadržaja u domovima poznatih ličnosti kojima mogu da se pohvale,

a gde uživaju u pravom luksuzu nalik na svetske zvezde.

 

Seka Aleksić – Moderan dvorac od 450 kvadrata sa bazenom

Poznata pevačica Seka Aleksić skućila se sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem pre nekoliko godina u velelepnoj vili daleko od gradske gužve i radoznalih pogleda.

Kupila je plac u Staroj Pazovi površine 100 ari i na njemu izgradila kuću po svojoj želji i meri. Raskošni dom nalazi se usred njive i ograđen je visokim belim zidom,

a pričalo se da je Seka u njega uložila 500.000 evra.

Pored velelepne vile, u pevačicinom dvorištu nalazi se bazen, a kako je Seka poznata kao ljubitelj životinja, ima i nekoliko kućnih ljubimaca, te je za svoje pse sagradila kućicu.

Na imanju ispred i iza kuće sve je puno zelenila, a u jednom zadnjem delu dvorišta nalazi se bašta. Po ulasku na imanje uređeno je i malo dečje igralište.

Tu se nalaze ljuljaške, tobogan i trambolina. U zadnjem delu dvorišta nalazi se manja kuća koja je zapravo Sekina i Veljkova privatna teretana.

 

U velelepnom naselju pored diplomata živi i naša najveća zvezda Zdravko Čolić. U mirnom delu Košutnjaka Čola je svio gnezdo sa suprugom Aleksandrom i

ćerkama Unom i mlađom Larom. Do Čoline vile koja je okružena zelenilom nalazi se veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti.

Kada se 2012. godine preselio, mediji su pisali da je izdvojio čak 850.000 evra za novi dom.

U međuvremenu ga je i renovirao. Majstori su napravili spuštene plafone u skoro svim prostorijama, renoviran je i bazen u dvorištu, a u svim kupatilima je promenio keramiku,

koja mu je stigla iz inostranstva. Nakon skoro 10 godina, Čolin dom se procenjuje na nekoliko miliona evra.

 

Ceca Ražnatović- Vila koja se procenjuje na 10 miliona evra

Lepa Brena – Nalik na domove svetskih zvezda

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović imaju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, čija je unutrašnjost kao iz bajke.

Vila je u unutrašnjosti prepuna detalja u nijansama bež i zlatne boje na kojima se može primetiti i pozlata. Ujedno dom je veoma prostran, a dnevni boravak izlazi

u ogromno dvorište u čijem se centralnom delu nalazi bazen. Kuća se prostire na dva sprata, a enterijer je opremljen luskuznim i skupim nameštajem.

Brenina kuća ima nekoliko dnevnih i spavaćih soba. Muški deo porodice obožava da kuva, te često provodi vreme u kuhinji, koja je bela,

a kada žele da se opuste Živojinovići odu u posebnu prostoriju namenjenu za stoni tenis. Interesantno je da Brena u svojoj spavaćoj sobi drži sliku na zidu sa svojim likom.

Celo imanje okruženo je drvećem i zidinama od crvene cigle, tako da garantuje privatnost, a mnogi komentarišu da Brenin dom podseća na vile u kojima žive holivudske zvezde.

Uz to porodica Živojinović može da se pohvali jednako luksuznim domom u Majamiju, gde godišnje provode i po nekoliko meseci.

 

Haris i Melina Džinović – „Gradimo kuću snova“

Haris Džinović je početkom 2017. godine kupio zemlju u luksuznom kraju u Beogradu, a ubrzo nakon toga je počeo sa zidanjem kuće u koju planira da se

preseli sa suprugom Melinom Džinović i naslednicima.

Iako još uvek nije priveo kraju radove na izgradnji vile u koju će, prema procenama, uložiti oko dva miliona evra, njegova supruga objasnila je da ne žure sa selidbom,

jer prave njihov dom iz snova.

S obzirom na to da Džinović važi za perfekcionistu, jasno je da se gradnja novog doma odužila jer pomno rade na svakom i najsitnijem detalju.

Upravo zato novi dom ove porodice biće više nego luksuzan i opremljen po najmodernijim standardima.

Podsetimo, Džinovići su pre nekoliko godina prodali luksuzan stan u Kanu od 100 metara kvadratnih, a uz vilu koju trenutno grade poseduju još jednu nekretninu u Beogradu.