A ona ne zna pravu istinu!!! :D

Polni organ mi ima 24cm u erekciji, i ako sam sa devojkom vec 2 godine zajedno ni jednom mi nije videla penis kad spava, tj u opustenom stanju. Ona kaze da koliko je veliki da bih mogao da je zadovoljim i kad je spava, a da zna da tok mi spava ima 4,5cm mislim da bi pukla od smeha_videoteka-

Tridesetih godina Joseph Figlock šetao je Detroitom kad je na njega s jednog prozora obližnje zgrade pala ni više ni manje nego mala beba. Srećom po dijete, gospodina Figlocka i neopreznu majku, nitko nije ozbiljnije ozlijeđen upravo zbog činjenice što je Joseph Figlock tijelom ublažio pad. Nekoliko godina kasnije isto je dijete palo s istog prozora na istog tog čovjeka. Srećom, i ovaj put ishod je bio isti te se dijete i Joseph Figlock prošli samo s lakšim ozljedama.

Godine 1858. stanoviti Robert Fallon ubijen je od svojih suparnika s pokera. Fallon je, tvrdili su, osvojio 600 dolara prevarom. Pošto tada ubojstvo radi pokera i nije bila neka neuobičajena stvar, oni su na Fallonovo mjesto doveli novog igrača kojemu su jednostavno dali Fallonovih 600 dolara kao ulog, čisto iz razloga jer su mislili da je novac proklet. U par sati igre ovaj je 600 dolara pretvorio u 2000 tisuće, a onda je došla i policija.

Američka književnica Anne Parrish dvadesetih je godina s mužem otputovala u Pariz. Dok je bezbrižno pregledavala knjige u jednoj pariškoj knjižari, naletila je na svoju omiljenu knjigu iz djetinjstva – Jack Frost i druge priče. Uzela je knjigu i pokazala je suprugu kao zanimljivost s obzirom da joj je ta knjiga bila omiljena, a sad je naletila na nju u Parizu. Ali, naravno, to nije bilo jedino iznenađenje. Suprug je uzeo knjigu, otvorio je, te na prvoj stranici ugledao psovetu „Anne Parish, 209. N. Weber Street, Colorado Springs“. Bila je to, naime, Anneina knjiga koja je Bog zna kako završila u Parizu.