A možda da doktor pomogne draga??! :D

Fata dolazi kući sva raspoložena, pa se pohvali Muji:– Mujo, bolan, riješila se ja glavobolja, k’o nova sam! Mujo je zbunjeno pogleda: – Kako, bona? Fata veselo zacvrkuće: – Preporučila mi Habiba jednog hipnot’zera, on me pregled’o i naučio da, kad me zaboli glava, odem u kupat’lo i pred ogledalom ponavljam: “To nije moja glavobolja, to nije moja glavobolja…” i tako deset puta i radi, bolan, znaš kako pravo radi….! Treb’o bi i ti do njega, nisi baš nešto napaljen u zadnje vrijeme… Mujo ode do hipnotizera i kad se vratio, uzme Fatu u naručje i odnese je u spavaću sobu, i tek što ju je stavio na krevet, kaže joj: – Samo da skoknem do kupat’la, odma’ ću ja….. Ode on u kupatilo, izađe za dva minuta i uzbudi Fatu k’o nikad u životu. Ona sva ustreptala od zadovoljstva, pita ga bojažljivo: – Mujo, bolan, more li još jednom? – Samo na tren da odem u kupat’lo…..Sad ću ja… Nema Muje nazad ni posle pet min. Fata krene da ga špijunira,pa proviri kroz vrata, a Mujo se gleda u ogledalu i ponavlja: – To nije moja Fata, to nije moja Fata…..

Dolazi Mujo pijan -ko zemlja.. Na vratima ga dočeka ljuta Fata. – Gdje si ti do sada 7 sati je ujutru?? – Pa Fato bona, bilo momačko veče kod Sulje, pa smo ja i jaran Haso malo otišli…– Jah eto, mora da si uhvatio neku pa si je cijelu noć, aaa!?! Mujo, pijan, jedva gleda pa joj kaže: – Ma jok, šta ti je? Odakle ti to? – Jaaoo, nemoj molim te da me farbaš, k’o da JA nikad nisam bila na momačkoj večeri…

Fata i Mujo u krevetu. Mujo počne milovati Fatu po grudima i kaže: -Kad bi ove sise mogle nositi mlijeko, ne bi nam uopšte trebale krave. Zatim joj počne milovati zadnjicu i kaže: -Kad bi ova guza mogla nositi jaja, ne bi nam trebale kokoške. Fata već ljuta kaže mu: -Da ovaj tvoj može stajati pravo, ne bi nam uopšte bio potreban tvoj prijatelj Haso.