Svemu ipak dođe kraj :D

Moj drugar je došao nespreman u školu, a pritom je nastavnica njega prozvala da odgovara. On je bio poznat po tome što je pretio nastavnicima da će skočiti kroz prozor ako dobije 1 i uspevalo mu je da izvlači dvojke, stvarno je delovalo da je dečko malo lud pa niko od nastavnika nije želeo da se igra sa tim. Međutim kada je trebao da odgovara srpski dobio je 1 i rekao da nastavnici da će skočiti kroz prozor, nastavnica je uzela stolicu, stavila je ispred prozora, otvorila prozor ( inače je učionica na trećem spratu) , njega uhvatila za uvo duvukla do prozora i rekla ” hajde, skači” i pritom je ga je pitala da li treba da ga pogura ako ne može da se popne… Dečko je plačući istrčao i od tog dana on je postao redovan učenik i sa zavidnim prosekom…čvrsta ruka čuda pravi, a i moja nastavnica-Videoteka-

Sunča se na plaži čovjek i kad je poprimio lijep preplanuli ten sjeti se da mu je promaknuo jedan detalj… pe**s! Zato odluči da se zatrpa pijeskom i ostavi samo spolni organ na suncu kako bi i on dobio preplanulu boju. Nedugo zatim, plažom prolaze dvije bakice i spaze pe**s. U prvi mah nisu bile sigurne što je to, te jedna počne pipkati štapom i pe**s se počne dizati. Shvatiše bakice što je u pitanju, te jedna kaže drugoj : -Eeee sestro je l’ vidiš ti te ironije?! -sa 20 me je to zanimalo.. -sa 30 sam uživala u tome… -sa 40 sam već morala da ga tražim… -sa 50 sam morala da plaćam za to… -sa 60 sam molila Boga za to… -sa 70 sam potpuno zaboravila na to, a sada kada imam 80, prokletinja raste svuda unaokolo a ja ne mogu ni čučnuti!!!

Izlazi kasno Perica iz kafane. Onako pijan zastane i zagleda se u vedro nebo. Gleda policajac peicu i nije mu jasno zašto gleda u nebo. Prilazi Perici i pita ga šta to gleda??. Ma, gledam i ne znam šta je to sjajno na nebu, da li je mjesec ili sunce!? A policajac će: -Mene ne pitaj, ja sam ti novi u ovom gradu!!!