Šokirala regiju: Za Božić ispekla psa!….

Mlada djevojka za božićni ručak spremila je psa, to je objavila na Facebooku, a njen post šokirao je regiju.“S današnjeg slavlja: pečeni pas. Svinjetina mi ne odgovara, od kad sam probala pse, svinjetinu više ne jedem, jer pas je daleko ukusniji. Živjela braća Kinezi, znaju oni što je dobro”, napisala je, između ostalog, Hipatija Teonova iz Leskovca u Srbiji.

screenshot-9

Njen post naišao je na lavinu kritika, no vrlo brzo komentatori su otkrili pravu istinu – Hipatija uopće meso ne jede i zapravo se bori za prava životinja. Takav razvoj događaja mnoge je razbjesnio još i više, a Hipatija je objavila i kako joj je inbox pun prijetnji.

screenshot-11

Kopajući malo po njezinom Facebook profilu vrlo lako je uočiti da se zalaže za prava svih životinja, a vidljivo je i kako njezin stav s vremenom postaje sve žešći. Kulminiralo je to posljednjom objavom čiji cilj izazivanja šoka je u potpunosti uspio, premda dobrim dijelom i na njezinu štetu.

screenshot-10

Autor: (Redakcija) – See more at: http://www.avaz.ba/clanak/271229/uznemirujuce-fotografije-sokirala-regiju-za-bozic-ispekla-psa#sthash.U7oBm0lz.dpuf