Semsa nije ostala dužna Jeleni K…….

Šemsa Suljaković odgovorila je na provokacije Jelene Karleuše, koja je u „Zvezdama Granda“ rekla da su pjesme Južnog vetra „seljoberske i džiberske“.

JK je kritikovala takmičarku zato što je pjevala Šemsin hit „Svako me proljeće na tebe sjeti“. Nakon što je izazvala burne reakcije kolega iz žirija, a naročito Bosanca i Snežane Đurišić, koju je baš razbijesnila, nakon nekoliko dana oglasila se i Šemsa nazvavši Karleušine izjave „neukusnim i neznalačkim“.

 

KO PJEVA SELJOBERSKE PJESME? Šemsa Suljaković ima poruku za Jelenu Karleušu!

– Karleuša je morala da se brani od kolega iz žirija, koji su je napali sa svih strana, pa je kao argument za to što je pjesme nazvala seljačkim kazala da su bile zabranjene na srpskoj nacionalnoj televiziji. E, da joj samo kažem da je Južni vjetar zvuk, odnosno da su pjesme bile pod embargom u cijeloj bivšoj državi, a po inerciji su najveću popularnost doživjele kada ona nije bila ni rođena. I danas su svi pjevači jednako popularni i traženi – rekla je Šemsa i nastavila:

 

– Pjesma može biti samo dobra i loša. Njen komentar je bio u najmanju ruku neukusan i neznalački. Ja sam je slušala u Njemačkoj kad je pjevala moju pjesmu „Što me pitaš“ i šta da joj kažem osim da je napomenem da u cijeloj Srbiji, publika luduje za tim, kako je rekla, jadom, pa tako i za mojim pjesmama – rekla je Šemsa.

(Glamurpress)