Prednosti samačkog života!!!

Idalia Kandelas, meksički ilustrator, stvara slike koje prikazuju žene koje žive same i znaju uživati u jednostavnim zadovoljstvima života.

Sa njenim crtežima, Idalija ima za cilj da pokaže da postoji razlika između ” biti sam ” i ” živi sam. ” Često nam je žao ljudi koji žive sami, ali koji su rekli da su usamljeni ili nesretni?
Mi ovde na Bright Side-u pozivamo vas da pogledate Idalinine radove i ideje.

Ceo dan možete biti obućeni u svom omiljenom donjem vešu – odeća je neobavezna.

Čitajte na bilo kojoj poziciji koju želite. Nema presuda za to.

 
Držite se u krevetu celo jutro dokle god želite.

Promenite svoju odeću gde god želite.

Idete u kupatilo bez zatvaranja vrata i šetate goli

Koristite mir u razmišljanju o nečemu važnom.

Vaš krevet, vaša pravila.

Pijete kafu i uživajte u miru i tišini. Niko vas neće uznemiravati.

Bright Side

Mujo prvi put u avionu, turbulencija i Muji muka. Primjeti stjuardesa i dođe do Muje i kaže mu da pokuša malo izdržati da ne povraća. Donesi stjuardesa Muji kesu i Mujo se ispovraća u kesu. Zadovoljna stjardesa odlazi kod pilota da obavi neke poslove ali kad je izašla ugleda da su svi putnici ispovraćali se po sjedištima i podu aviona. Stjardesa dođe do Muje i kaže mu: -Pa dala sam vam kesu, šta ste ovo uradili? -Ma, ja sam napunio kesu i kako se avion ljuljao, da se nebi prosulo, ja sam malo otpio i onda su ovi oko mene ovo ispovraćali, a ne ja!!

Došao Lala na audiciju za snimanje nove verzije Tarzana. Stane pred komisiju i oni ga počnu ispitivati: -Znate li plivati kraul kao pravi Tarzan? Lala: Pa, uz malu pomoć peraja i ostalih pomagala vjerujem da ne biste morali tražit’ moga duplera… – Kako stojite sa skakanjem sa visokih litica? Lala: Uz nekoliko kaskadera i pokoji padobran mislim da bi ja to izveo… – Gospodine Lalo! Tarzan je imao dugu kosu, a kako vidimo… vi ste ćelavi. Morali bi vam stavit periku? Lala: Znate, ovaj… hm, ja sam vam alergičan na umjetna vlakna… hm… – Još nam samo preostaje da vidimo kakvi ste sa poznatim Tarzanovim urlikom? Lala: A joooj, znate, ja vam imam astmu pa kad naprežem grlo onda… ovaj, hm. – Pa dobro, za kog ste vraga ovdje uopće došli!? Lala: Pa samo da vam kažem da na mene ne računate!!