Niko nema ženicu kao ja :D :D

Radim kao vozač kamiona, i krenuo sam na turu za Italije, ali sam prije imao istovar 2 palete u Sežani u Sloveniji. Piše mi žena poruku Ljubavi gdje si? , a ja greškom pišem Ulazim u Snežanu, završavam za 10 minuta i idem dalje. Žena digla cijelu firmu na noge da me traže da me vraćaju kući.

U šumsku prodavnicu konačno stigle pive, otego se red kad je zeko došao. Prođe malo stiže lav i naravno odmah preko reda. -Alo, ima ovdje i red kaže zeko Okrene se lav i kaže: -Ko se to buni da ga čujem? Svi šute, niko se ne javlja. Odlazi lav sa dvije gajbe piva. Malo pa eto i slona i naravno i on odmah preko reda. Zeko će opet:- Aloo, pa ima ovdje i red!!! Slon se ljutito okrenu i odmah će: -Ma ko se to buni, da ga vidim?? Uze i slon dvije gajbe i odlazi. Opet tišina, svi šute. Red se polako miče. Poslije sat vremena i zeko dođe na red ali samo desetak piva ostalo, šta će zeko uzme pive i kući. Dolazi kući i odmah navali na pive, prva, druga, treća i već kod četvrte će: -ŠTA KO JE REK’O? PA ZEKO REK’O!!!

 Muž se iznenada vratio sa puta i našao ženu u naručju svog najboljeg prijatelja. Uze jedan pištolj a drugi da prijatelju i kaže mu: -Jedan od nas mora umrijeti! Kad se žena neprimjetno iskrala iz sobe da ne gleda dvoboj, muž će: -Ne znam šta ti misliš, ali ja sam ubijeđen da ona ne zaslužuje da se zbog nje poubijamo… Tako je! kaže mu prijatelj. -Hajde da obojica ispalimo po jedan metak i legnemo na pod. Kad ona uđe, poći će prema onome koga više voli. – predloži muž. -Odlična ideja! – pristane prijatelj. Pošto su ispalili u zrak 2 metka, baciše se na pod. Čim je čula pucnje, žena utrča u sobu, baci pogled na njih dvojicu, otvori vrata od ormara i kaže: -Macane, možeš da izađeš!