Ne sikiraj se, zna doktor kako će :D :D

Upoznao Haso djevojku, svidjela mu se pravo. Izašli na sastanak i on bi je ženio pa odluči da je zaprosi pa joj tepa: -Ljubavi moja, anđele moj. hoćeš li se udati za mene? Djevojka Mersiha mu kaže da je još rano jer je tek izašla iz prvog braka i mora malo razmisliti. Međutim Haso začorio da ona da pristanak odmah pa joj kaže: -Ali ljubavi moja, ja ću ti pružiti život i živjet ćeš kao u raju!! Mersiha, odugovlaći pa mu kaže: -Dragi, toga se ja i bojim. Ne bi željela biti gola i bosa non stop.

Fata i Mersiha sjede i naravno hvale se momcima. Mersiha se hvali kao ne može od momaka ostati i nikako da se odluči kome svoje srca da da… Sluša nju Fata pa će: -Uh, ja ti bona imam veliki problem znaš onog jadnička Muju? -Jel’ to onaj fini mirni momak što ti se udvara? -Jest bona, zaljubio se do ušiju u mene!! -Fino Bogami, važno je samo da te voli!! -Ma znam ja to, ali nema novca da mi to dokaže

Odjednom čuje se : -Upomoć, upomoć pomozite… Nailazi Crnogorac pa će mu: -Šta se dereš jado? -Pomoizte, ne znam da plivam, upomoć. A Crnogorac će: -Avetinjo jedna, ne znam ni ja, pa se ne derem toliko!!!