Narode, imam problem, pomozite kako da ga riješim?! :(

Imam problem, ku*** mi je, mislim, manji od proseka. Da bude gore, i tanji je izgleda. To nije problem da devojke dovedem do vrhunca, pa čak i izludim (one se ne žale, očigledno) ali to sam do sada uglavnom radio bez kondoma. Pre par dana smuvam drugaricu moje sestre, nisam ocekivao da zeli se*s na prvu jer sam se plasio da ne kaze sestri da imam mali penis, kad smo poceli sa radnom ona izvadi kondom iz novcanika i taman ga navukla, problem je nastao kad mi kondom poceo spada sa pe*isa. Širi su. Šta da radim? Izvor: Videoteka.

Ušao kauboj Joe u saloon i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj i ubije ovu četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže: ‘A kako to da ovako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?’

 Šeta Mujo sa dva psa. Nailazi mu jaran Haso pa će: -Ja ti lijepih paščadi, e vidim ba im lijepe dlake, jel’ ih češljaš redovno? -Ma, češljao sam ovog lijevog. A desnog? -Ma i njega češljam. Vidim dobro su građeni, sigurno treniraš s njima? -Trenirao sam ovog lijevog! -A desnog? -Ma, i njega treniram! Hasi ništa nije jasno, pa mu ljtito kaže:
-Što me bolan zajebavaš, znamo se dugo što odma ne kažeš oba, a ne lijevi, pa desni..
-Jarane izvini, to je zato što je lijevi pas moj!! -A desni? -Pa, i on je moj…

Mujo i Haso na benziskoj pumpi uzeli gorivo i došli da plate, a iznad kase stoji natpis velikim slovima- nagradba igra. Glavna premija besplatan seks. Radnik na pumpi im objasni da svi koji plate gorivo mogu učestovati, a pravila su jednostavna: – Ja zamislim jedan broj a vi pokušajte pogoditi! Haso kaže: – 5 Radnik, žao mi je: – Ne, 4 Mujo odluči oprobati sreću i kaže: – 8! Radnik se nasmija i kaže: – Ne, 6 Razočaran Haso kaže Muji – Bolan Mujo u ovoj igri mi nešto smrdi, mislim da oni to namještaju Mujo mu odvrati: – Ma kakvi ba Haso, moja Fata je već dvaput dobila!